MIN YNDIGE DANIEL SILFEN "EMMA" TASKE

TOP 5 INDLÆG FRA DECEMBER

24957042_10155756921936745_1907468985_o_fotorBilledet er fra mit mest læste indlæg i december

Vi er ved at være rigtig godt med i vores projekt. Faktisk er vi så godt som færdige. Igår fik vi rettet hele opgaven igennem, og derefter fik vi sendt noget materiale til vores vejleder en sidste gang. Vi har haft vores sidste vejledening i dag. Der var et par småting, men det var ikke noget som vi hurtigt kunne rette imorgen. På fredag skal vi aflevere projektet, og derefter står den på en individuel eksamen som skal afleveres sidst i januar. Vi har ret lang tid til den, men det gør også bare, at man virkelig kan sætte sig ind i det. Derefter står den jo på sidste praktik. Det er crazy!

TOP 5 INDLÆG FRA DECEMBER:

  1. MIT ARABISKE EVENTYR: HVORFOR BOEDE VI DER?
  2. 4 BUDGETVENLIGE TRENDS DU IKKE MÅ MISSE
  3. OUTFIT NO. 319: COLOR SPLASH
  4. NOGET OM JULEFERIE, FÆLLES AKUT MODTAGELSE OG SPÆRRET KORT
  5. TANDLÆGEBESØG, AFLYST JULEFROKOST OG PENICILLINKUR

Som altid får I lige de mest læste indlæg fra forrige måned. Det plejer at være et indlæg som de fleste af jer læser, og de har nogle gange ramt min top 5 liste. Derfor vil jeg selvfølgelig også fortsætte med disse indlæg i 2018. Det meste læste indlæg i december var helt klart det om mit arabiske eventyr. Et indlæg som jeg også selv havde glædet mig til at dele. I var meget interresseret i hvordan det var at være dansker i et arabisk land, og derfor er der endnu et indlæg på vej til jer. Derudover fik et outfit indlæg en plads i top 5 listen, samt 2 personlige indlæg.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN YNDIGE DANIEL SILFEN "EMMA" TASKE