OUTFIT NO. 320: GÅTUR I SKOVEN

UGE 1: PROJEKT, BRUNCH & DET DEJLIGE VINTERVEJR

collage_fotoruge1I DENNE UGE HAR JEG:

… Som alle andre vågnet op til et nyt år. Et år som er fyldt med muligheder, og en masse ting som jeg glæder mig til. Det bliver et fantastisk år.

… Er kommet i gang med at træne igen. Og hvor er det skønt. Julen har taget lidt hårdt på mig, så det er godt at svede lidt igen.

… Jeg har forsøgt mig i at lave Chicken Tikka Masala i min Acti-fryer. Jeg skal lige prøve det et par gange mere, men det kan den altså også bruges til.

… Min projektgruppe og jeg har endelig afleveret vores projekt. Det er ret fantastisk. Nu er det tid til den individuelle eksamen.

… I fredags var min gruppe og jeg selvfølgelig ude for at fejre vores aflevering. Vi spiste brunch på “Den Niende” – som altid er et hit.

… Jeg har endelig fået ryddet op i Boxit. Jeg har virkelig mange ting, og man begynder altså at samle lidt. Nu skulle der ske noget.

… Været i biografen. igen. Kenneth og jeg var inde at se “Jumanji: Welcome to the jungle”. Vi så den som forfilm for en måned siden, og der synes vi begge den virkelig vildt sjov. Den kan anbefales!

… Nydt det dejlige vejr ved at gå en tur ved Esbjerg havn. Det var så koldt, men sikke en smuk dag vi havde i går.

… Fået lavet sunde snacks i form af dadelkugler. Hvis I ikke har prøvet at lave det, så synes jeg I skulle gøre det. Vil I evt have en opskrift?

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 320: GÅTUR I SKOVEN