PÅ DET SIDSTE HAR JEG...

VORES 4 DAGE I PARIS

istock-604371970Billedet er lånt af Google

Jeg tror vi er tilbage i 2008 sidst jeg var i Paris, så det er ved at være en del år siden. Jeg husker byen som et ret fantastisk og magisk sted. Nu skal jeg besøge denne smukke by igen! Yay! Vi tager afsted imorgen, og jeg kan slet ikke vente. Kenneth og jeg har bestilt en lille getaway henover weekenden inden jeg starter i praktik på mandag. Jeg kan godt huske Paris, men når det er ved at være 8-9 år siden, så husker man jo kun de store seværdigheder. Uanset hvad har jeg aldrig været i tvivl om, at jeg skulle dertil igen engang. Faktisk er jeg helt overrasket over at det er så mange år siden at jeg sidst var i Paris.

Kenneth og jeg var sidste år i Hamborg, så det er vores anden storbysferie sammen – men det er den tredje ferie sammen, da vi også var på Mallorca i efterårsferien. Vi har ikke planlagt turen nøje (nogle vil måske være uenige), men der er da nogle seværdigheder som vi bare skal se. Kenneth har aldrig været i Paris før, så de er måske vigtigere for Kenneth end de er for mig. Men jeg glæder mig, og en tur til Paris er ikke det samme hvis man ikke har været forbi Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre Dame. Mest af alt glæder jeg mig til at komme lidt væk sammen med Kenneth.

collager190Tourist-Camilla er total klar – præcis som i Marokko

Onsdag d. 31/1
Vi lander i Paris kl. 9.10, så I kan nok regne ud, at vi flyver fra Danmark ret tidligt. Kenneth og jeg var valgt at prioritere en dag ekstra i Paris, og derfor tager vi afsted mod Paris så tidligt. Når vi lander i Paris har vi faktisk helt indtil kl 15 før vi kan få vores hotelværelse. Vi kan dog aflevere vores bagage i lobbyen, så vi ikke skal have det med rundt i byen. Vi bor forholdsvis tæt på Triumfbuen, så planen er derfor at se dette første dag og spise frokost på en lokal café. Tæt derpå ligger Champ-elysees, som er  kendt for sine teatre, caféer og luksusbutikker. I sidegaderne er der også butikker såsom Zara, Mango, H&M, Stradivarius osv. Så den første dag står på shopping. Jeg vil også se om de ikke har en Primark tæt derpå. Man kunne jo være heldig.

Torsdag d. 1/2
Denne dag er vi forhåbenligt lidt mere ud udhvilet, og derfor skal der gåes nogle skridt denne dag. Vejret ser også fornuftigt ud (det kan dog ændres), så derfor regner vi med at se Eiffeltårnet og opleve Hôtel des Invalides samt (latiner)kvarteret som jeg faktisk ikke kan huske om jeg har set før. Hôtel des Invalides er nok mest kendt for at være brugt som et militærhospital 1670’erne. Med en kæreste som arbejder indenfor militæret og min store interesse for historie og museer (tak mor) så er det selvfølgelig noget vi skal se.

Fredag d. 2/2
Det skulle regne helt vildt i Paris om fredagen, og derfor er planen lidt at vi skal være indenfor. Vi regner med at skulle se Notre Dame og Museé du Louvre. 2 attraktioner som er perfekte hvis man skal være indenfor. Notre Dame husker jeg faktisk ret tydeligt af en eller anden grund, men jeg glæder mig stadig til at se det igen. Derudover er området omkring disse attraktioner noget man skal opleve. Generelt er stemningen, kulturen og de små caféer i Paris en attraktion i sig selv, så det skal der også være tid til alle 3 dage.

Lørdag 3/2
Vi skal desværre flyve omkring kl. 13, så derfor når vi ikke meget om lørdagen. Vi skal hvertfald nyde hotellets morgenmad da den ser helt fantastisk ud. Det glæder vi os også meget til. Vi er begge 2 nogle food-lovers. Selvom vi godt kunne have brugt en ekstra dag, så er det rart ikke at være alt for sent hjemme. Kenneth skal dømme om søndagen, så derfor passer det meget godt at tage hjem denne dag.


So here you have it. Sig endelig til hvis der er noget som vi absolut skal opleve mens vi er der – fx spisesteder.

Her til sidst vil jeg lige sprøge om I kunne tænke jer en rejsedagbog? Om det bliver præcis som da jeg var i Malaga og Mallorca ved jeg ikke. Men måske der også kunne komme et indlæg som da jeg var i Hamborg – dog kender I allerede lidt vores plan pga dette indlæg. Måske kunne I tænke jer anbefaler fra byen såom shopping, mad osv? Let me know <3 Husk at følge med på min Instagram (Camillaov) hvor jeg opdatere dagligt. Der kommer I til at se en hel del til Paris.

Au revoir 😉

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SIDSTE HAR JEG...