OUTFIT NO. 321: ET SIMPELT LOOK

WOULD LOVE TO WEAR

skaermbillede-2018-01-13-kl_fotorZaful kjole til 135 kr HER – H&M taske til 110 kr HER – Nike sneakers til 565 kr HER

Så blev det fredag, og her i Esbjerg er vejret ret fint. Lidt gråt, men det regner ikke. Det er vigtigt! Planerne har ikke været de store ved mig i dag, for den står stadig på eksamen. Lige nu er jeg ved at for overblikket, og finde ud af om jeg er kommet ind under alle kriterierne. Det er en ret langsom proces, da jeg er noget af en perfektionist. Jeg har en uge endnu inden jeg skal aflevere, og som det ser ud nu, så regner jeg med at være færdig mandag eller tirsdag. Det er også derfor jeg er stoppet for i dag – nok også for weekenden.

Lige off topic – på søndag skal jeg til fødselsdag ved May som i starten af januar fyldte 25. I den forbindelse gad jeg virkelig godt have kjole på. Dog synes jeg ovenstående er en passende hverdagskjole, så hvis jeg bare havde en hygge-dag (og derfor ikke sad i joggingtøj) så havde jeg så meget taget sådan en sag på. Seriøst den er pæn. Og den koster kun 135 kr!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 321: ET SIMPELT LOOK