SAVED ITEMS

ANMELDELSE: AUSTRALIAN BODYCARE

dsc_0160-1trukket_fotor dsc_0170-1trukket_fotorFor et par uger siden var jeg så heldig at modtage ovenstående i gave af Australien Bodycare. Et mærke som jeg har set i Matas før, men aldrig selv har prøvet det. Jeg viste jer det på min Instagram, og et par stykker af jer gav udtryk for, at I gerne ville se en anmeldelse. Jeg valgte produkter til hverdagsbrug – selvom de har en masse andre lækre produkter. Jeg fortryder det ikke.

Hair Clean Shampoo – limited edition
Shampoo’en er i sig selv rigtig god. Den udtør hverken mit hår, eller gør det fedtet efter brug. Mit hår er ret følsom overfor nye produkter, og derfor kan det godt virke fedtet indtil det “vænne sig til” det nye produkt. Shampoo’en indholder naturlige olier som Tea Tree Oil og vandopløselig kokosolie, som arbejder sammen om at rense håret for snavs og plejer og styrke både hår og hovedbund indefra. Duften af shampoo’en er for mig en tilvænningssag, og jeg er ikke sikker på at jeg nogensinde bliver vild med den. For mig får jeg associationer til en luseshampoo.
Mængde: 1000 ml
Pris: 269 kr
Den kan købes HER og i Matas.

Deo Balm – effektiv deodorant uden aluminium og parfume
Denne deodorent indeholder kun naturlige og aktive ingredienser, der bekæmper svedlugt hele dagen. Produktet indeholder hverken parfume hvilket tiltalte mig helt vildt. Jeg er en smule følsom overfor produkter med parfume i, og derfor går jeg altid efter produkter såsom deodoranter, cremer og shampoo som ikke indholder parfume. Duften er meget mild, og den holder hele dagen – præcis som de lover at den skal.
Mængde: 50 ml
Pris: 89 kr
Den kan købes HER og i Matas. 

Spot Stick – effektiv førstehjælp mod bumser og uren hud
Den her er jeg helt vild med. Dette produkt er specielt til at bekæmpe svære urenheder på huden uden at skade den. Derudover lindre den kløe og virker kølende – derfor også perfekt hvis man brænder sig eller får et myggestik. Jeg har selv brugt den de sidste uger, da min hud har slået lidt mere ud en normalt (helt sikkert grundet eksamen), men jeg synes den har taget det værste. Jeg har hørt rigtig godt om denne, og jeg klikkede derfor 2 hjem. Jeg er selvfølgelig stadig ved at lære den at kende. Lugten er lidt stærk, men den forsvinder hurtigt når produktet er tørt ind.
Mængde: 9 ml
Pris: 79 kr
Den kan købes HER og i Matas. 


Modtaget i gave af Australien Bodycare

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

  • Nanna

    Jeg elsker også bare de produkter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg brugte produkter fra Australian Bodycare engang i mine teenageår, og jeg husker dem som nogle ganske lækre og ikke mindst effektive produkter. Kan se de har fået en lille makeover siden da (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS