DE 5 BEDSTE SERIER PÅ NETFLIX

ET FORSINKET POSTKORT FRA PARIS

Så er den første uge gået af min praktik, og det er ikke mange indlæg I har fået, selvom jeg har en masse jeg gerne vil dele. Jeg har lige skulle finde min plads på FAM med., og om eftermiddagen har jeg været godt træt. Jeg har forsøgt at opdatere så meget som muligt, men jeg har givet mig selv plads og tid til at lære mit nye “arbejdssted” at kende. Næste uge burde blive bedre, da overskuddet nok er større. Jeg arbejder på specialcenteret hele denne weekend, så jeg har sat formiddagen af til at lave dette indlæg til jer inden jeg skal møde kl. 12.30.

Jeg havde jo lovet at lave et lille postkort til jer, og det bliver en smule forsinket – men de bliver jo tit modtaget efter man er kommet hjem. Så det passer måske meget godt. Det er også lidt af en billeddagbog, og det har jeg valgt at lave, da det har været et hit de andre gange. Vi havde en fantastisk tur, og Paris er alt for skøn. Her får I en lille billedeserie om vores 4 dage i Paris.

Læs ogsåVORES 4 DAGE I PARIS


img_6147

img_6137_fotorOnsdag skulle vi flyve ret tidligt – nemlig kl. 7.10. Det er jo ikke fordi det er synderlig tidligt, men når man skal være der en time før afrejse og det tager en time fra Esbjerg til Billund. Så er det ret tidligt, fordi man skal op 3 timer før afrejse. Kenneth og jeg havde spist hjemmefra, men der var alligevel lidt tid inden vi ville lande i Paris, så derfor fik vi morgenmad igen i lufthavnen. 

dsc_0291_fotorFørste dag stod på Triumfbuen og virkelig dårligt vejr. I kan måske fornemme det på ovenstånde billede, og på dette billede var vi faktisk overraskende heldige. Der gik ikke 2 min før det styrtede ned igen efter jeg fik taget billedet. Den første dag stod også på shopping, men det blev ikke til så meget. Jeg vil vise jer mine nye sko i næste uge. 

dsc_0369_fotor

img_6205Dag 2 var noget bedre, hvertfald vejrmæssigt. Vi havde blå himmel og kun en smule regn. Faktisk begyndte det at regne lidt kort tid efter ovenstående billeder blev taget. Jeg havde set Eiffeltårnet før, men det er ved at være mange år siden. Vi tog også en tur derop, men vi kunne desværre kun komme op på anden etage. Lidt træls – må jeg indrømme. 

img_6188

img_6327Vi brugte også meget af anden dagen på at gå gennem Paris’ smukke og ufattelig hyggelige gader. Vi kom forbi Latinerkvarteret hvor der var madboder og en masse caféer. Jeg kunne have brugt timer på at gå op og ned af dem. I kan sikkert fornemme stemningen på ovenstående billeder. Simpelthen så hyggeligt, og det er et besøg værd. 

img_6177

img_6175_fotorDen sammen dag var vi også på Hôtel des Invalides som ligger lige op ad latinerkvarteret. Det er et museum om krigsperioder og Frankrings indblanding. Derudover er det også kendt for at blive brugt som et militærhospital 1670’erne. Og jeg skulle selvfølgelig dokumentere det hele. I kan stadig se hele vores tur på min Instagram under “favoritter”.

img_6258_fotor

img_6257Fredag skulle vi se Notre Dame og Museé du Louvre. Vi startede med Notre Dame, hvor vi også valgte at gå op til toppen. Det var en fantastisk udsigt, og vi har så heldige med vejret. I kan nok godt se de mørke skyer. Vi nåede ned igen inden det begyndte at regne. py-ha. På vej til Museé du Louvre fik vi et ordenligt skyl, og derfor valgte vi at tage på en lokal cafe. Det var vildt hyggeligt, og efter en lille croissant var vi klar igen. 

img_6321

img_6271_fotorPå vej til Museé du Louvre nåede vi lige at tage billeder af dagens outfit – det kommer snart online. Det er dog bukserne fra dette outfit og min strik har I set før i dette indlæg. Vi fandt den hyggeligste lille gade, og Kenneth var helt klar på at hjælpe mig. Jeg synes også dette outfit passer til en flot og pæn gade. Og Kenneth er mit pakkeæsel når det gælder billeder – jeg havde jo en kæmpe jakke på, halstørklæde og en taske – det hele skal jo af. Jeg blev nødt til at tage et billede af det. haha. 

dsc_0627_fotor

dsc_0655_fotorMuseé du Louvre skal man selvfølgelig også opleve, da det berømte Mona Lisa billede er derinde. Jeg havde set det for mange år siden, men det har Kenneth af gode grunde ikke. Jeg havde sagt til ham, at han nok blev skuffet af størrelsen, og det var også det første han udbrød. haha. Det er et stort museum og vi brugte nok 3 timer derinde. 

Alt i alt havde vi en fantastisk tur, og vi kunne godt have brugt 1 eller 2 dage mere i Paris. Det var skønt at være lidt væk fra det hele inden jeg skulle starte i praktik. Vi har fået slappet af, grint, spist god mad og fået en oplevelse. Paris er fantastisk <3

collage_fotorparis

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 5 BEDSTE SERIER PÅ NETFLIX