ET FORSINKET POSTKORT FRA PARIS

FAVORITTER FRA NELLY

collage_fotornellyfarvoritter_fotor1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Puha. Jeg er nu i min anden uge af min praktik, og jeg har lige skulle bruge et par dage på at finde min plads. Det er en meget travl afdeling, men det er også fedt at opleve det akutte – dog har jeg været total smadret når jeg er kommet hjem. De sidste 2 dage har jeg haft aftenvagter, og især i går var travl. Vi fik mange indlagte patienter, og der var derfor meget der skulle gøres. Jeg nåede at spise 1/3 af min aftensmad på de 8 timer jeg var der. Så kan I nok godt regne ud at vi havde nok at se til.

Læs ogsåSAVED ITEMS

Men i dag har jeg fri. Jeg har sovet lidt længere hvilket har været tiltrængt. Jeg har haft mulighed for at sove længe de andre dage, men jeg er stået op i ordentlig tid, da jeg skulle tage nogle kurser samt læse op på nogle ting som jeg gerne vil være stærkere i. Jeg har til morgen også kigget lidt på nogle indlæg, og jeg har en masse som jeg gerne vil dele ud af. I dag bliver det 9 af mine favoritter fra Nelly som I får at se. Jeg overvejer selv at klikke den fine kjole hjem (nr 2) og den blomsterede top (nr 7) – bare for at fejre min gode start i praktik. Senere på ugen vil dele et indlæg om mine første uger i praktik. De sidste uger er der ikke blevet opdateret så meget på bloggen, men jeg er glad for at se, at I stadig følger med <3 tak!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET FORSINKET POSTKORT FRA PARIS