ANMELDELSE: AUSTRALIAN BODYCARE

MINE SENESTE INSTAGRAM POST NO. 45

collage_fotorinstagram45Følg mig på Instagram @camillaov

På det sidste har jeg delt en masse forskelligt på min Instagram, og i dette indlæg får I kun lige et lille indblik i hvad jeg på det sidste har delt ud af. Jeg har bla snakket lidt om mine indlæg omkring mit arabiske eventyr som I kan læse her og her. Derudover har jeg været hjemme ved mine forældre til juleaften, og været i byen i Kolding. Det var ved at være længe siden sidst. Derudover har jeg nydt det dejlige vejr flere gange, hvor jeg har fået Kenneth til at tage billeder af mig. I kan se de forskellige outfits her, her og her. Sidst men ikke mindst har jeg delt Nike’s udsalg med jer, og jeg har været ude at spise frokost med Maria. mums.

Husk at følge med på min Instagram, hvor jeg i denne uge er i Paris. <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE: AUSTRALIAN BODYCARE