NA-KD UNDER 200 KR

MINE YNDLINGS TASKER

dsc_0021_fotor_fotor

På det sidste har jeg fået en masse spørgsmål og kommentar på min Instagram omkring mine tasker, og derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer mine ynglings tasker en gang for alle. Lige for tiden er det helt klart den fra Daniel Silfen som jeg bruger mest, da den stadig er ret ny for mig og den har fået lidt af en opgradering. Jeg var faktisk lidt nervøs for om jeg ville få den brugt pga farven, men som I har set i flere indlæg, så elsker jeg den! Som jeg fortalte i dette indlæg, så jeg har købt en ny rem til tasken, og jeg synes altså det giver tasken et lidt andet look. Hvis man bliver træt af at have den siddende på, så kan den altid tages af.

En anden taske som jeg også er svær glad for, som giver mig lyst til at købe en til – er min Marc Jacobs taske. Det er helt sikkert den jeg først tager ud af skabet, hvis jeg skal have en taske med, som skal passe til det hele. Jeg har haft øje på en anden taske derfra, og jeg går lidt og drømmer om den. Hvad synes I om den?

Læs også: New in: Ankle-cuff shoes


collage_fotoradaxAdax “Penelope” taske til 1999 kr.
Tasken kan købes her.

collage_fotordanielDaniel Silfen “Emma” taske til 899 kr.
Tasken kan købes her.

collage_fotormarcMarc Jacobs “Shutter” taske til 2500 kr.
Tasken kan købes her.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD UNDER 200 KR