PÅ DET SIDSTE HAR JEG…

NEW IN: Ankle-cuff shoes

dsc_0784_fotor

collage_fotoroutfit325

Ankle-cuff pointed toe shoes til 299 kr – HER

I Paris fandt jeg de smukkeste sko til næsten ingen penge. De er ikke specielt praktiske, men de er jo helt perfekte til en lille søndagstur, shopping eller en middag. Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem! Jeg har i over en uge lovet jer at vise dem til jer, og i går fik jeg endelig Kenneth til at skyde nogle billeder af mig (og af dem). I dette indlæg vil jeg blot vise jer mine nye sko frem, og senere i denne uge vil jeg dele mit outfit. I så måske mit outfit på min Instagram-story i går?

Jeg ser dog knap så fancy ud i dag. Pt sidder jeg stadig i mit træningstøj efter et hold i morges. Jeg prøvede “Stram op” for første gang, og jeg har lidt et love-hate forhold til det. Måske jeg skulle prøve det nogle flere gange, før jeg bliver rigtig vild med det. Måske skal jeg bare konstatere at det ikke helt er mig. Nu vil jeg skrive noget af min opgave til praktik, og så står den på aftanvagt fra 15-23.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SIDSTE HAR JEG…