NEW IN: Ankle-cuff shoes

OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM #2

collage_fotorsavedinsta2_fotor

I var ret vilde med det sidste af disse indlæg – det kunne jeg hvertfald se ud fra den mængde af kliks det fik. Derfor deler jeg i dag igen 9 opslag fra Instagram som jeg har gemt. Det er som sidste gang en blandning – både hvad angår profiler og typer af billeder. Måske er det ene ret genkendeligt, for jeg forsøgte faktisk at kopiere @Ellethinggaards billede. I kan se mit her. Instagram er faktisk som inspiration – om det så er rejsemål, type af billeder, outfits eller opskrifter. Jeg bruger Instagram til det hele. Jeg gad hvertfald godt det sted hen som @jacimariesmith befinder sig. I kan finde min Instagram her.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Ankle-cuff shoes