TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR

OUTFIT NO. 323: EN TERNET OG ASYMMETRISK NEDERDEL

dsc_0369_fotor

dsc_0473_fotor

dsc_0373_fotor

dsc_0481

dsc_0371_fotorI går havde jeg min første dag i mit halveårige praktikperiode på FAM med., og jeg var godt mør da jeg kom hjem. Mange nye indtryk og så er det over et 1/2 år siden jeg sidst har været i praktik. Man skal lige ind i det igen. Men jeg tror det bliver rigtig godt. Imorgen skal jeg møde min vejleder, og have min første “rigtige” dag, da jeg i går havde introduktion og kun et lille møde med afdelingen. I dag har jeg min første fridag, da vi kun har 30 timer i ugen + skolearbejde ved siden af. Min vejleder har fri mandag og tirsdag i denne uge, så i dag gav hun mig den egentlige fridag som jeg skal have til studiearbejde. Dog skal jeg lige derop fra 14-15, da vi skal til et møde.

Læs ogsåVORES 4 DAGE I PARIS

I dag skal jeg have forberedt mig til den forventningssamtale jeg skal have på torsdag, og jeg skal have læst op på de mest gængse sygdomme på min afdeling. Derudover vil jeg lige dele mit ene outfit, som jeg havde på da Kenneth og jeg var i Paris. Jeg havde min nye H&M nederdel på som jeg fandt 2 dage inden vi rejste, og hvor er jeg glad for at jeg købte den. Synes den er så fin, og detaljen med det asymmetriske gør lige det sidste. Jeg synes den passede perfekt til Paris. Billederne ovenfor er taget lige inden en kæmpe regnbyge, så man må sige at vi i den grad var heldige. Man kan lige ane den mørke sky 😉 Og spørg mig ikke hvad der sker for mit hår – det har sit eget liv.

MINIMUM strik  H&M nederdel(her)
MARC JACOBS taske(her)  VAGABOND støvler(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Pia

  Jeg er vild med den nederdel – prøvede den i sidste uge, men måtte indse at den er for kort til mig. Dejligt at se hvor smuk den er på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja den er virkelig fin. Der findes heldigvis mange af dem.
   Årh tusinde tak for din søde kommentar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR