FAVORITTER FRA NELLY

OUTFIT NO. 324: DE SMUKKE GADER I PARIS

dsc_0536_fotor

dsc_0550_fotor

dsc_0557_fotor

dsc_0534_fotor

dsc_0584

Min fridag i går var simpelthen så tiltrængt efter en meget travl aftenvagt i tirsdags. Jeg fik mulighed for at sove lidt længere, have en god træning og jeg var til frisøren. Jeg fik endelig farvet min bund igen, og resultatet er simpelthen blevet så godt. I går havde jeg også tid til at kigge lidt på bloggen igen, og der drømte jeg mig en smule tilbage til Paris, da jeg klikkede gennem ovenstående billeder. Disse billeder er fra vores sidste dag i den smukke by, og der havde jeg min (meget) elsket strik på fra Only og mine ret nye culottes fra Mbym på – nogle som jeg faktisk ikke havde regnet med, at jeg ville få brugt så meget som jeg gør. Jeg synes de 2 ting passer så godt sammen, og så var det bare vildt behageligt. winwin. Og jeg undskylder for det vilde hår – det blæste ret meget den dag. haha.

ONLY strik(her)  MBYM culottes(her)
MARC JACOBS taske(her)  VAGABOND støvler(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITTER FRA NELLY