OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM #2

OUTFIT NO. 325: LEOPRINT OG NYE SKO

dsc_0713_fotor

dsc_0742-1-trukket_fotor

dsc_0708_fotor

collage_fotor325

dsc_0711_fotor

Endelig er jeg kommet med på moden. Jeg er nu blevet ejer af mit første stykke tøj i leoprint – i evigheder. Jeg tror ikke, at jeg har ejet noget i leopard siden jeg var 12-13 år, og jeg havde ærligt ikke troet, at det nogensinde skulle ske igen. Things change. Billederne her er taget i søndags, da Kenneth og jeg endelig havde en dag sammen. Dagen forinden havde jeg været i Århus med 3 af mine veninder, og der købte jeg denne smukke top for, hold nu fast – 250 kr.

Læs ogsåNEW IN: Ankle-cuff shoes

I kan måske også se, at min taske ser en smule anderledes ud end her. Jeg har købt den nye “Vera strap” som fuldender tasken. Den er så cool. Jeg kan altid tage den af, hvis jeg synes jeg trænger til et nyt look. I dag ser jeg noget anderledes ud, da jeg har en vagt på sygehuset fra 7-15. Jeg er ved at have godt styr på de mest basale ting, men det er rart at tænke på, at jeg har 16 flere uger at lære i.

MOSS COPENHAGEN top(her)  PIECES bukser(her)
DANIEL SILFEN taske(her)  MANGO sko(her)  ZARA jakke

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM #2