MINE FØRSTE 2 UGER PÅ FÆLLES AKUT MODTAGELSEN

PÅ DET SIDSTE HAR JEG…

collage_fotorpaadetsidste

… Haft en frokostdate med min altid savnede veninde Maria. Vi spiste på Café Razz og det er hvertfald ikke sidste gang jeg skal spise der.

… Været i Paris med Kenneth. Vi var afsted i 4 dage, og jeg kunne godt bruge en tur igen.

… Fundet ud af at 4 dage hvertfald ikke er nok, hvis man gerne vil opleve Paris. Jeg har været der før, men det er mange år siden.

… Kun shoppet en lille smule. I Paris købte jeg kun et par øreringe og et par sko – som jeg snart vil vise jer. Derudover har jeg købt en top, en kjole og en vase. Jeg er selv ret imponeret.

… Delt 2 outfits fra Paris. Jeg havde en ny nederdel på fra H&M som nogle stykker af jer var ret vild med. Det andet outfit var med min fantastiske røde strik.

… Jeg har fået trænet en del på det sidste, men de sidste 2 uger har lysten ikke været den sammen. Jeg tror det er fordi, jeg er startet i praktik, og der har jeg lige skulle finde min plads. Lysten er ved at komme tilbage.

… Jeg er startet i praktik, og jeg var fuldstændig smadret de første 2 dage. Det er et meget spændende sted jeg er kommet hen, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at lære en hel masse!

… Jeg har været hjemme ved Kenneths forældre for at spise aftensmad. Vi spillede også 500, og Kenneth er en virkelig dårlig taber. Jeg vandt. haha.

… Været på arbejde på Specialcenteret. Sidste søndag var vi til fastelavnsfest, og det var bare et hit! De hyggede sig så meget, og det er altså det vigtigeste.

… Jeg har nu været i praktik i 2 uger, og jeg skrev en lille opdatering om det i fredags. I kan læse indlægget her.

… I fredags var jeg hjemme ved mine forældre hvor også Katrine og hendes kæreste var der. Jeg synes det er så længe siden vi alle har været samlet.

… Været i Århus sammen med Nadine, Laura og May. Vi skulle have været i sommerhus i denne weekend, men det passede ikke så godt ind. Derfor tog vi en dag til Århus hvor vi spiste god mad på Street Food og shoppede.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FØRSTE 2 UGER PÅ FÆLLES AKUT MODTAGELSEN