MINE SENESTE INSTAGRAM POST NO. 45

TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR

27393372_10155889697371745_1991753406_oBilledet er fra mit 4. mest læste indlæg i januar. 

I går kom vi hjem fra Paris. 4 fantastiske dage i en alt for lækker storby. Måske har I fulgt med på min Instragam, hvor jeg de sidste mange dage har opdateret jer i stor stil. Det er ved at være rigtig mange år siden jeg sidst har været der, og derfor var det jo skønt at bruge nogle dage der igen – især når jeg havde mulighed for at opleve byen med Kenneth. Kenneth har aldrig været der før, så for ham var oplevelsen kæmpe. Vejret var vi ikke alt for heldige med, især ikke første dag – men det har dog været bedre end det danske. haha.

TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR:

1. 10 OM MIG

2. DE BEDSTE GRATIS ONLINE REDIGERINGS PROGRAMMER

3. ANMELDELSE: AUSTRALIAN BODYCARE

4. OUTFIT NO. 322: WIDE CULOTTES & BIG HAIR

5. VORES 4 DAGE I PARIS


Bloggen har været fyldt med en masse forskelligt i januar, og min top 5 liste er ret meget en blandning. En type indlæg som altid indgår i mine top 5 er outfits – dem er I ret vilde med. I januar blev det til 3 af slagsen, og det er ca det tal jeg vil stræbe efter i hele 2018. Derudover elsker I de personlige og min anmeldelse om Australien Bodycare har I også læst mange gange. I dette indlæg skrev jeg, at jeg i 2018 gerne ville være mere personlig end i 2017 og jeg vil rigtig gerne skrive flere anmeldelser. 2018 har indtil videre budt på begge ting, og I har taget så godt imod det – så det skal der nok komme meget mere af <3 Nu vil jeg læne mig tilbage og få læst lidt op til imorgen –  jeg starter nemlig i praktik på FAM med. i et halvt år!

Læs ogsåMIN YNDIGE DANIEL SILFEN “EMMA” TASKE

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE INSTAGRAM POST NO. 45