TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR

10 OM MIG

dsc_0219_fotor

God eftermiddag piger. Jeg har efterhånden været i gang i en del timer, og jeg er slet ikke færdig med dagen endnu. Jeg har aftenvagt fra kl. 15-23 på sygehuset, og jeg håber der bliver noget at lave (Læs: virkeligheden er nok næppe noget andet). Jeg har en af de dage, hvor lysten til at komme i praktik ikke er pisse stor. Men jeg ved, at når jeg først kommer derop, så går de 8 timer ret hurtigt. Det er ikke lysten til praktikken der er forsvundet – det er nok mere lysten til at blive hjemme der er for stor. Det hedder vidst mandags-humør. Imorgen har jeg en fridag inden 3 dagvagter, så jeg overlever nu nok 😉

Læs også: 10 om mig

1. Jeg fortrækker at cykle fremfor at gå. Derfor tager jeg gerne min cykel ned til Rema (der er 5 min) fremfor at gå derned.

2. Jeg har haft en del “børne kærester”, men jeg har hun haft en rigtig kæreste udover Kenneth.

3. Jeg kan godt lide at vaske op, men jeg hader at tørre af. Hvis jeg er alene hjemme sætter jeg mine tallerkner, glas osv i en holder – og så får de lov til at tørre selv.

4. Jeg går helst i bad om aftenen, og jeg tørre aldrig mit hår med en føntørre. Kun hvis jeg har virkelig travlt.

5. Det var først i mit sabbatår at jeg fandt ud af, at psykiatrien virkelig var interesant. En dag ender jeg med at at arbejde i psykiatrien, det ved jeg – men tror ikke at starter min karrierer der.

6. Jeg er går til tandlæge hver 8. måned, kun fordi jeg er født med et hul i tanden som jeg skal have fyldt ud med plast – (så jeg ikke får et hul med karies). Derudover bruger jeg “gerne” penge på mine tænder, da jeg frygter huller i tænderne.

7. Selvom jeg har haft bøjle på i 2-3 år samt fået hævet 8 tænder ud, så har jeg stadig tandlægestræk.

8. Jeg googler mig til hvordan man koger et æg. Jeg kan aldrig huske hvor lang tid de skal have. Jeg spiser hverken blød- eller hårdkogte æg, så det er nok derfor. Jeg koger dem kun til andre.

9. Jeg er født med sort hår. Været rødhåret nogle år, og nu har jeg en naturlig mørk blond. Dog farver jeg det lysere, fordi jeg slet ikke ser mig som mørkhåret.

10. De sidste par måneder har jeg øvet mig i at spise forskellige ting, fordi jeg tidligere har været ret kræsen. Jeg er begyndt at elske avokado og tomater. Tomater bliver aldrig en snack for mig ligesom agurk, så derfor synes jeg kun de stadig godt i mad eller salater.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR