DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING MIN BFO

DE FORBUDTE BILLEDER

dsc_0374_fotor

Vent. Hold. Skat. Jeg skal lige fixe min taske.

Det er ved at være en del måneder siden, at jeg sidst har delt lign. indlæg, men nu skulle det være. Jeg har på det sidste delt en hel masse outfits med jer – som I kan se her. Til sådanne indlæg skal jeg bruge 6-10 gode billeder, men jeg ender altid med ca det dobbelte som ikke kan bruges. Selvom man på en måde ville ønske at det havde været omvendt. The struggle is real guys. Jeg synes selv det er sjovt at læse disse indlæg, og det er helt okay at grine en smule. Det er jo fredag 😉 Om ikke andet så har jeg det altid sjovt når der skal tages billeder. Selvom jeg har gjort det i et stykke tid, så kan jeg stadig godt møde den udfordring der er, når man skal stå midt på gaden og få taget billeder. De fleste af mine billeder bliver taget i natur eller industriområder – ikke fordi jeg nødvendigvis gemmer mig (hehe), men fordi jeg synes disse baggrunde er smukke, rå og unikke.

Læs også: De forbudte billeder

God weekend venner!

linjeprikket

dsc_0728_fotor

2 sekunder. Skal lige ordne mit hår igen, igen.

dsc_0117_fotor

Haha omg. Det sagde du bare ikke.

dsc_0244_fotor

Hvis jeg bare lige kan få styr på håret, så er jeg klar.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING MIN BFO