MINE YNDLINGS TASKER

DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING MIN BFO

Det er nu 2,5 år siden jeg fik min brystforstørrende operation, og siden min kontakt med Bloggers Delight kan jeg se, at der er en del nye ansigter der har læst mine tidligere indlæg. Det er jo kun rart for mig, for jeg kan se at en del af jer er blevet her. Og tusinde tak for det <3

På min Instagram, som kommentar på mine indlæg og på mail – har jeg fået en del henvendelser omkring min BFO som jeg har været ret åben omkring. Få har været uforstående overfor min meget åben tilgang til det her med bryster, mens de fleste heldigvis synes det er helt cool. For mig betyder det ikke det store. Jeg har ikke vist mine bryster frem, og for at være helt ærligt så er bryster en meget normalt ting. Det er noget alle kvinder har. De sidste år har mange fået lavet deres bryster, så hvis vi ikke kan tale frit og højt om dette, så får vi det meget svært om en hel masse andre emner.

Jeg har forsøgt at svare hver enkelt, men et par beskeder synes at komme igen. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et samlet indlæg, for at besvare dem en gang for alle. Måske sidder der et par stykker af jer derude som er oprigtig interreseret, måske er I bare nysgerrige eller måske overvejer I selv at få foretaget en BFO.

skaermbillede-2018-02-28-kl-18-14-41

Hvorfor valgte du at få en BFO? Jeg har siden mine teenageår altid været ret utilfreds med mine bryster. Jeg er født med brede hofter, brede skuldre og en stor numse – noget som jeg lærte at elske ved mig selv. Men mine bryster gjorde at jeg ikke følte mig ret kvindelig, og det havde jeg det faktisk ret skidt over. Jeg forsøgte at lære, at elske de bryster jeg var blevet beriget med, men det lykkes ikke helt for mig. Derfor fik jeg – efter flere års overvejelser foretaget en BFO. Men jeg undersøgte og tænkte rigtig meget over det inden jeg gjorde noget som helst.

Hvordan har du betalt for dine bryster? I mit sabbatår besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Jeg havde 2 jobs – et på 32 timer og et på 20 timer hver anden weekend. Jeg brugte næsten ingen penge på mig selv det år, og jeg endte med at kunne spare en hel masse op. Nogle måneder før sommerferien tog jeg til forundersøgelse med min mor, og jeg betalte hele min operation selv. Jeg havde den holdning, at hvis jeg virkelig ville have de bryster, så måtte jeg spare op for både at have råd til min BFO, men jeg skulle også have en god opsparing som jeg kunne bruge af under min uddannelse.

Hvorfor valgte du Nygart privathospital? For 4 år siden blev jeg medlem af en Facebookside som hed noget med “Alt om plastik”. Jeg begyndte at læse en masse tråde derfra, og 2 steder blev nævnt en hel del gange. Det var Nygart og Amalieklinikken. Jeg begyndte at læse anmeldelser og se billeder af operationer. Jeg ved ikke helt hvad der gjorde, at jeg valgte Nygart. Jeg ved bare at det føltes mest rigtigt for mig, og jeg synes deres arbejde var rigtig flot. De var top professionelle og min kirurg Thomas var så dygtig.

Læs også: MINE TANKER 3 UGER EFTER MIN BFO

Er du ikke bange for, at du ikke kan amme når du engang bliver mor? Jo selvfølgelig er jeg det. Helt naturligt ville jeg have det frygteligt hvis dette ikke var muligt, men samtidig blev jeg nødt til at opveje det i forhold til hvordan jeg havde det med min krop. Jeg var virkelig ikke glad for mit forparti, og jeg følte mig slet ikke kvindelig. For mig var(er) det virkelig vigtigt, og jeg kan med 100% sikkerhed sige, at det ikke er noget jeg vil fortryde. De fleste kvinder kan heldigvis amme, og jeg vil krydse alt hvad jeg kan, for at jeg er en af dem.

Hvad sagde dine forældre og dine venner til din beslutning? Min mor var ret cool med det. Jeg ved at min mor i mange år har haft tanker om at få lavet bryster, så hun forstod godt min tankegang. Min far og min søster var lidt mere uforstående, men de støttede mig selvfølgelig i min beslutning. Mine veninder tog det rigtig pænt – faktisk tror jeg ikke at det kom som en overraskelse for nogle af dem. De var støttende og meget interreseret i alt det her med at få lavet bryster. De vidste jo udemærket godt hvordan jeg havde det med dem.

Hvor meget har du i, og er du glad for størrelsen? Jeg har 425 ml i hvert bryst, og mit udgangspunkt var en lille a- skål. Jeg er bred omkring mit bryst og det er derfor de 425 ml ser naturlige ud. Jeg er selv svær tilfreds med størrelsen, da jeg nu har en D/ E skål. Jeg synes de passer godt til min 170 cm høje krop. Jeg skal måske rette det – jeg er blevet glad for de 425 ml. I starten var jeg faktisk rigtig bange for, at jeg havde valgt 75 ml for lidt, men sådan har jeg det ikke mere. De er både store og fyldige, men de er også små og uskyldige – så det er ikke brysterne der kommer med mig, men omvendt. Og det var (og er) virkelig vigtigt for mig!

Jeg håber, dette indlæg kunne svare på nogle af de spørgsmål I måske går med, eller også er I bare nysgerrige på hvorfor man dog vælger sådan en operation i en alder af 21 år. Hvis der skulle opstå andre spørgsmål, så fyr dem endelig af. Jeg svarer gerne på dem <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Jeanette

  Hold nu op hvor er de flotte! Især I den kjole! Jeg kan godt forstå din beslutning og det virker til at det er noget du har tænkt rigtig meget over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ej tusinde tak. Jeg er også meget glad for dem <3
   Ja det var det helt bestemt også. 🙂 Jeg har tænkt over det i flere år, og jeg fortryder det slet ikke. Men jeg er glad for, at jeg har tænkt så meget over om det var noget jeg skulle have eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line W.

  Jeg har selv overvejet det, men jeg kan se at Thomas ikke arbejder ved Nygart længere. øv! Er der andre du vil anbefale?
  Og hvad kostede dine? Jeg synes de passer vildt godt til din krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Nej det så jeg godt den anden dag. Jeg synes selv det er ærgerligt.
   Jeg har en veninde som er blevet opereret af Jesper Trillingsgaard – hendes bryster er også blevet rigtig flotte. 🙂
   Jeg betalte omkring 33.000 mener jeg. Det er dyrt, men for mig er det penge som er godt givet ud. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE YNDLINGS TASKER