10 OM MIG

E-BAY TIPS #57

collage_fotorebaykids_fotor

1. Poser til legetøj for 33 kr – HER  2. Badekåbe til børn for 55 kr – HER  3. Mickey Mouse tallerken til 38 kr – HER  4. Panda pude til 60 kr – HER  5. Prinsesse net til 17 kr – HER  6. Opbevaringsposer der kan hænge til 5 kr – HER  7. Legegulvtæppe til 99 kr – HER  8. Bordservietter til 30 kr – HER  9. Kant til sengen til 32 kr – HER

Læs også: E-bay guide

Der er en del i min omgangskreds som enten har fået barn, venter barn eller prøver på at få børn. Jeg må nok erkende, at jeg er nået til den periode i mit liv hvor sådan noget begynder at ske – ikke at det gør mig noget. Jeg går jo også selv og drømmer om at blive mor – en dag, så derfor er det jo kun fantastisk for dem hvor tiden er inde nu. Min veninde Nadine er jo allerede mor til en super skøn pige, men nu venter min anden veninde May sig også. Hun spurgte mig den anden dag, om jeg kunne have lyst til at lave et indlæg omkring ting fra E-bay til børn. Og selvfølgelig ville jeg det <3 Jeg tænkte at jeg nok også har et par læsere derude som enten venter sig eller allerede er blevet forældre.

Sig gerne til hvis I kunne have lyst til at jeg lavede flere af disse indlæg, for så gør jeg det gerne. Husk at I kan se alle mine andre E-bay indlæg her.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

  • Mille

    Jeg elsker dine E-bay indlæg. Kom gerne med flere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG