WOULD LOVE TO WEAR

I HJALP MIG PÅ INSTAGRAM, OG DERFOR KØBTE JEG DETTE BØLGEJERN.

img_6541_fotorimg_6533

OBH Nordica bølgejern til 260 kr – HER

Og jeg fucking elsker det. Så tusinde tak for jeres hjælp på min Instagram. Jeg var virkelig skeptisk, da jeg klikkede det hjem, for jeg var lidt nervøs for, om det nu blev en ting som bare ville ligge i skabet. Indtil videre har jeg brugt det 3 gange inden for 2 uger, så det er vel en meget god start. Jeg havde selv eftersøgt et bølgejern som laver store bølger, mens det som jeg har købt laver de lidt mindre af salgsen. Det gør mig nu ikke så meget, for jeg synes stadig de er vildt pæne – især hvis de er nogle timer gamle som på billederne ovenfor. Faktisk lavede jeg bølgerne dagen forinden og rettede dem lidt til dagen efter. Synes de blev er så fine!

Hvad synes jeg om det? Jeg tror I har et rimelig godt indtryk af hvad jeg synes om det, og så er jeg ekstra vild med det, fordi det kun kostede mig 260 kr. Jeg var ret skeptisk, da jeg var bange for, om jeg overhovedet ville få det brugt, men også fordi jeg var lidt i tvivl om hvor godt et bølgejern kunne være til kun 260 kr. Det laver virkelig flotte bølger, og det tager ingen tid varme op. Dog tager det 100 år at lave, da mit hår er ret tykt. Selvom det tager lang tid, så holder det indtil jeg går i bad med håret. Jeg havde virkelig regnet med at mit eget hår ville være for tungt, men varmen fra dette bølgejern gør det virkelig godt. Jeg anbefaler det gerne!

Hvor kan man købe det? Hvis du søger på bølgejernet – “OBH Nordica bølgejern 5837”, så får man hurtigt fornemmelse af at det bliver forhandlet en del steder. Jeg mener også, at jeg før har set det i butikkerne. Jeg valgte selv, at klikke det hjem fra Wupti.com, da det er en onlineshop som jeg kender til. Fragten var gratis, og der var dag-til-dag levering. Det er virkelig en bonus.

REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Charlotte

  Den laver seriøst de smukkeste bølger! Så flot hår du har på ovenstående billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak! Er også meget glad for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR