E-BAY TIPS #57

KØBENHAVN – VI SES SNART (PÅ FLUGT FRA HVERDAGEN)

dsc_0550_fotor

Seriøst. Jeg har glædet mig så meget til den her weekend, da jeg lige nu er på vej til København med Kenneth. Jeg har skrevet lidt om denne weekend før, da jeg for en del måneder siden købte billetter til The Chainsmokers. Kenneth havde fortalt mig, at dem gad han godt at høre – så derfor købte jeg biletterne som en “bare fordi” -gave. Jeg må indrømme at det er tiltrængt. Om det er fordi jeg bare ved, at vi skal afsted, eller om det er fordi, jeg synes denne uge har været ekstra hård, ved jeg faktisk ikke. Lige meget hvad, så bliver det skønt at flygte lidt fra hverdagen.

I går aftes gik jeg rundt og pakkede – og jeg gjorde det (næsten) på rekordtid. Jeg kan virkelig være langsom, også selvom jeg kun skal være afsted i 2-3 dage. haha. Derudover snakkede jeg med en rigtig flink journalist fra Radio24syv, som gerne ville have et interview med mig. Jeg reklamerede lidt med det i går på min Instagram. Jeg er blevet interviewet på baggrund af mine år i Saudi Arabien (læs mine indlæg her og her). Sendetiden var igår omkring kl. 23.50 – bedste sendetid ever, I know. Til de af jer som sov og som gerne vil høre det, kan klikke her – jeg har nemlig fundet det online. I skal spole frem til omkring 42 min. Jeg nævner en plads der hedder “crop-chop squre” som lyder ret forfærdelig, men det er altså en super flot plads som er centrum for den gamle del af hovedstaden. Bare så I ikke bliver helt skræmt 😉

Nu til min weekend I København.

Fredag:
Kenneth og jeg er lige nu på vej til København i bil, efter at have været på arbejde/ praktik til kl. 12. Vi bruger derfor det meste af eftermiddag på at køre i bil, snacke den og høre en masse gamle sange. Når vi ankommer til København, så håber vi på, at vi kan nå at tjekke ind på vores hotel. I aften har vi bestilt bord på KöD. Jyderne kommer til storbyen – jeg har aldrig været der før. Vi er begge kæmpe kødspisere, så det er klart at det skal prøves. Hvis vi ikke er alt for trætte vil vi gerne have en drink i indre by. Igen. Jyderne kommer til storbyen.

Lørdag:
Vi har faktisk været optimistiske og taget træningstøj med, så måske vi kunne være skøre nok for at tage en morgentræning. Det er set før. Nå men ellers er planen at nyde en dag med shopping, en god frokost og afslapning. Jeg har i nogle måneder nu set billeder af Munchies Copenhagen, og det er jeg seriøst nødt til at prøve. En sukkergris som mig kan ikke modstå så lækre billeder.
Men lørdag er også dagen hvor vi skal til The Chansmokers koncert, og jeg glæder mig faktisk helt vildt. Jeg kender til en del af deres sange, så selvfølgelig bliver det godt at høre dem live, men faktisk så glæder jeg mig mest til oplevelsen. De skulle være vildt gode live.

Søndag:
Er jo dagen hvor vi skal hjem igen. Kenneth skal på arbejde om mandagen igen, og jeg skal i praktik. Mine forældre og min søster er faktisk også i København i denne weekend, men det er pga kobberbryllup, som jeg jo desværre ikke kunne være med til. Vi har aftalt at spise brunch sammen inden vi alle kører hjem til Jylland – og for min søsters vedkommende fyn. Min far har fødselsdag 2 dage efter, og der har jeg/ vi ikke mulighed for at fejre ham før på næste fredag. Derfor er det jo ekstra rart at have mulighed for at sige tillykke med fødselsdagen og kramme ham inden.

Alt i alt tror jeg det bliver så fantastisk at være væk i 2-3 dage i København. Det er lidt en flugt fra hverdagen, men jeg tror nu at det er meget sundt. Inden jeg lige afslutter indlægget, så vil jeg lige minde jer om, at de andre gange jeg har været afsted til en koncert eller været på tur, har jeg opdateret jer en del på min Instagram – det vil jeg også gøre denne gang. Følg mig gerne her.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIPS #57