SØNDAGSSHOPPING PÅ EN MANDAG

MADANMELDELSE: RESTAURANT KöD KØBENHAVN

img_6520_fotor kodkoebenhavn

I har ønsket flere anmeldelser på bloggen – så hvad I ønsker skal I få. Jeg ved, at de fleste af jer kender til Köd København, og at det her er et sted man skal besøge, hvis man i den grad er en kød-elsker. Men det er altid lidt sjovt at høre hvad de forskellige meninger er, hvad man bare skal bestille og hvilken service man synes man oplevede. Derfor har jeg nedenfor skrevet nogle punkter op, som jeg vil prøve at besvare, og derved kan I få et bedre billede af hvad jeg personligt synes om KöD København.

Adresse: Admiralgade 25, 1066 København K

Hvor kan man bestille bord? Find deres hjemmeside her.

Service: Da vi ankom til KöD blev vi mødt af den sødeste værtinde som viste os vejen til vores bord. Hverken Kenneth eller jeg har nogensinde spist på KöD, men vi har hørt en del om det. Derfor vidste vi også godt at konceptet gik ud på – at vi skulle bestille den type kød vi ønskede os, og dertil en masse (eller få) side orders. Men vi fik det kæmpe menukort, og hun fortalte os om hele opbygningen af konceptet. Det var meget detaljeret, og vores mund løb allerede i vand.

Maden: Amen. Hvor skal jeg næsten begynde? Det var simpelthen så lækkert, og mit lille kød-hjerte var lykkelig. Kenneth og jeg bestilte Chateaubriand som er dansk hereford græsfodret kød til deling, og vi spiste det hele. Vi kunne slet ikke holde fingrene væk fra det. Dertil bestilte vi sweet potato fries, cherrytomater m. basilikumpesto og mozzarella samt steakfries á la KöD. Helt ærligt overvejede vi at bestille mere, men vi valgte at styre os, da vi godt vidste at vi så ville gå over gevind. Da vi havde spist hovedretten var vi begge propmætte, men rundt om os begyndte folk at spise dessert. Vi har begge en sød tand – dog er jeg ikke en dessertpige, men jeg måtte overgive mig, da jeg hørte om deres franske chokoladekage. Hvis I elsker chokolade, så er det et must.

Stemningen: Det er et lille sted taget i betragtningen af hvor mange besøgende de har. Men det fungere ret perfekt, og man glemte ligesom at der var en masse andre gæster end en selv. Vi sad lidt klemt, men endelig var det mere hyggeligt end det var træls. Folk var glade og tjenerne var meget servicemindet. De var opmærksomme på os hele tiden, men ikke på en belastende måde. Der var lettere mørkt i lokalet, som gjorde hele oplevelsen noget mere romantisk og intimt.

Prisen: Tja. Jeg tror meningerne i denne sag nok er meget forskellige. Selvfølgelig koster det mere end hvis man tager på Jensens Bøfhus, men på samme tid skal man også tænke på at oplevelsen er en hel anden. For 2 personer gav vi omkring 1300kr for både hovedret, vin og dessert. Det er ikke et resturentbesøg jeg ville fortage mig hver fredag, for lad os lige være ærlige – det bliver nok lidt for dyrt med min SU og mit studiejob. Men for en en-gangs-kød-elskende-oplevelse er det pengene værd. Det er jeg fuldstændig overbevist om, og ja – vi besøger nok stedet en anden gang.

Stjerner: 5 ud af 5. Jeg var vitterligt intet at komme efter.

I weekenden skal jeg til Odense. Har I nogle anbefalinger af restauranter som man måske skal prøve? 


Læs også: Outfit no. 326: En piv kold søndag i København

REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSSHOPPING PÅ EN MANDAG