MADANMELDELSE: RESTAURANT KöD KØBENHAVN

NOGET OM EN WEEKEND I ODENSE OG EN FREMTID I MALAYSIA

dsc_0082_fotornnn_fotor

I skrivende stund er jeg på vej til Odense, da jeg skal besøge min søster Katrine og min veninde Maria i denne weekend. Jeg har haft en uge med kun 3 vagter på sygehuset, og for at være ærlig, er det altså også rart nogle gange. Især når vi har det så travlt hele tiden. Vi har de sidste uger haft en del dage som har været ret rolige, men siden lørdag har vi haft super travlt. Jeg var i praktik hele sidste weekend, så derfor skulle jeg også have min weekend mandag og tirsdag. Det er egentlig derfor vi kun har haft 3 dage i denne uge. Efter jeg sagde god weekend til min vejleder i dag, kan jeg faktisk nu se frem til 5 dage fri. Jeg skal i praktik næsten hele påsken, og derfor har vi fået mandag, tirsdag og onsdag fri. Dog har jeg bla en 12-timers langfredag, så jeg skal nok nå mine timer 😉

Ved 18-tiden ”lander” jeg på Odense banegård. Det var ikke muligt for mig, at tage et tog tidligere på grund af praktik, men det er jo bare sådan det er. Det er Katrine jeg skal besøge fra i dag og så til lørdag sen eftermiddag, inden jeg så skal finde frem til Marias lejlighed. De bor vidst ikke så langt fra hinanden, så jeg tænker, at jeg faktisk kan gå derover. Vi skrev lidt sammen i går om hvad vi skulle lave – først og fremmest i aften, men vi har ikke sådan helt bestemt os. Vi har bla. snakket om at lave noget godt mad og hygge hjemme ved hende med slik og andre godter. Vi har også snakket om at gå lidt ud, men vi har også snakket om at gå i biografen. Der er dog ingen af os der ved hvad vi skal se. I morgen tager vi nok ned i byen, for at se hvad butikkerne i Odense kan byde på. Om eftermiddagen eller tidlig aften tager jeg hjem til Maria – på den ene eller den anden måde. Maria og jeg har snakket om, om vi skulle tage os en bytur, da det virkelig er ved at være en evighed siden. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har været i byen siden nytårsaften. Det er virkelig heller ikke noget jeg gør ret meget i mere, men man savner det og nyder det også i ny og næ. Men det kan også godt være, at vi bare tager en typisk slapper aften på sofaen. Egentlig ved jeg slet ikke ved denne weekend byder på, kan I nok høre – men det synes jeg heller ikke gør så meget. Jeg ved jo, at jeg har en aftale med Karine og Maria, og det er for mig egentlig nok. Jeg ved at det bliver vildt hyggeligt. Hvis I skulle gå hen og blive nysgerrige, så må I meget gerne kigge med på min Instagram (@camillaov).

Læs også: Outfit 318: Sunday at the harbor

En anden ting der sker (eller faktisk er sket) i denne uge er, at min far er flyttet til Malaysia. Og ja. I læste helt rigtigt. Det har været under opsejling i en del måneder, og egentlig var det ikke noget jeg ville dele. Men det bliver også underligt og ret uforstående, når jeg i fremtiden højst sandsynligt kun besøger min mor når jeg tager til Kolding. Bare lige for at besvare et spørgsmål, som nogle stykker har spurgt mig om, så nej, mine forældre er ikke skilt. Lige siden vi flyttede fra Saudi Arabien(læs mine indlæg her og her) for snart rigtig mange år siden, har de begge haft en drøm om at bo i udlandet igen. De har i mange år snakket om hvor det skulle være, men eftersom min søster og jeg blev ældre, og vi startede i de ældre klasser, så satte de det en smule på stand-by. Men i tirsdags flyttede han officielt til Malaysia, og lige nu bliver det uden min mor. Min mor har også et arbejde herhjemme, et hus og deres katte – så det er ikke noget man bare lige slipper. Jeg har det ret blandet med at han er flytte – det må jeg indrømme. Jeg savner ham ubeskriveligt meget, og jeg synes det er underligt, at jeg for eftertiden mest kun kan besøge min mor herhjemme. Men på den anden side er det helt klart nu de skal ud og opleve verdenen, og det er noget de begge 2 har drømt om i en del år. Jeg er virkelig oprigtig glad på deres vegne! Malaysia er jo helt fantastisk, og jeg glæder mig sådan til at besøge ham. Min mor og søster skal besøge ham sidst i april, men det har jeg desværre ikke mulighed for på grund af praktik. Måske husker i dette indlæg – den ferie/ rejse som jeg ikke kunne fortælle om der, var faktisk en eventuel tur til Malaysia. Nu bliver det så en realitet, men det bliver desværre første senere på året. Det er nok det som gør det hele lidt svære for mig. Min far er blevet ansat som General Manager på en dansk fabrik. Allerede nu ser Malaysia helt vildt spændende ud, og det bliver så godt med en rejse dertil senere på året. Men ja, det er hvad der sker i mit liv lige for tiden. Jeg vil ikke snakke så meget mere om det, da det jo handler om min far, men synes nu alligevel jeg ville dele det, da jeg jo stadig deler ud af mine ture til Kolding (og mit generelle liv) – som nu nok kun bliver ved min mor. Hvertfald det meste af tiden. Selvom det er min far som har fået nyt job, så vil det stadig påvirke mig, og jeg deler så meget andet med jer. 😉

Men nu er jeg snart i Odense, så jeg må hellere få udgivet dette indlæg. Rigtig god weekend, venner!


REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Hvor er det bare fedt, din far har fået mulighed for at flytte til Malaysia! Kan sagtens forstå, at du savner ham, men så er det godt, du allerede nu er begyndt at planlægge en tur dertil (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det er jo noget helt specielt. Jeg er også meget glad på hans vegne, men det er stadig lidt mærkeligt – og helt sikkert noget vi skal vænne os til.

   Turen er nemlig ved at blive planlagt, og det hjælper lidt på det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADANMELDELSE: RESTAURANT KöD KØBENHAVN