TASKEN DU MÅ EJE I ÅR: DEN FARVERIGE SAG

OUTFIT NO. 327: DE PERFEKTE MOM JEANS

dsc_0024_fotor dsc_0039_fotordsc_0015_fotordsc_0034_fotordsc_0003_fotor

Efter en super skøn weekend i Odense, er jeg nu tilbage i Esbjerg. Jeg har faktisk “fri” fra praktikken indtil torsdag, men jeg har en opgave som jeg skal have lavet, så det bruger jeg noget af min mandag på. Kenneth har ferie hele ugen, så vi har besluttet os at holde fri sammen imorgen. I fredags skrev jeg dette indlæg – nok mest fordi jeg havde nogle spændende nyhed som omhandlede Malaysia, men der fortalte jeg også lidt om weekendens planer i Odense. Som I kunne se på min Instagram har jeg virkelig hygget mig, men jeg har også forspist mig selv. Jeg synes at kunne se på mine kinder at jeg har taget lidt på – haha. Det er nok indbildning. Uanset hvad så skal jeg tilbage på sporet igen efter en weekend med lidt for meget sukker, men det var so worth it. Lørdag formiddag fik jeg Katrine til at tage lidt billeder af mit outfit – og igen var vejret altså ikke helt på min side.

Læs også: Outfit 326: En piv kold søndag i København

Bukserne er af nyere dato. Jeg købte dem da jeg for nogle uger siden var i København med Kenneth. Jeg har faktisk ledt efter nogle i noget tid, og jeg havde besluttet mig at købe dem som jeg har fra Monki igen – bare i et par numre mindre. Da jeg gik gennem Moss Copenhagen så jeg så disse jeans, og jeg var ret forelsket i den mørke stribe på siden af bukserne. Jeg har mine i small og de sidder som en drøm. Helt klart alle pengene værd. Jeg glæder mig til at kunne bruge dem når det bliver lidt varmere, hvor jeg kan nøjes med en t-shirt dertil. Det ser ud til at foråret er på vej, og hvor er det skønt. Jeg håber I har en dejlig mandag, og hvis I har ferie – så nyd den <3

REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

SECOND FEMALE t-shirt  MOSS COPENHAGEN bukser(her)  H&M blazer(her)
DANIEL SILFEN taske(her)  FILA sneakers(her)  JANE KØNIG øreringe(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Helene

  De er da helt vildt fine de jeans. Jeg kiggede på dem i weekenden, men gik så forbi dem, fordi jeg ikke troede de var flotte til mig. Jeg må prøve dem nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, det må du næsten gøre! De er simpelthen så fine og jeg synes de sidder som en drøm <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fint indlæg og flotte bukser.
  Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes det virker til du har et mærkeligt forhold til mad og træning. Jeg synes det er træls at skulle læse at du føler du har taget på efter bare en enkelt weekend og man jo så tydeligt på billederne kan se du ligner dig selv 🙂 det ødelægger desværre dine indlæg for mig :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jeg har et meget afbalanceret forhold til mad og træning. Det var mest ment i sjov, og jeg er klar over at en weekend som den jeg lige har haft er ufattelig sund i ny og næ ☺️
   Det var skam ikke for at ødelægge indlægget, men blot ment som en spøg ☺️
   Håber fortsat du vil læse med ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASKEN DU MÅ EJE I ÅR: DEN FARVERIGE SAG