KØBENHAVN - VI SES SNART (PÅ FLUGT FRA HVERDAGEN)

PÅ DET SIDSTE HAR JEG…

collage_fotorpaadetseneste

… Skaffet jer muligheden for at være med i årets vildeste påskekalender! Der er præmier til en samlet værdi af 12.000 kr. Du kan tilmelde dig allerede nu, og vær med i lodtrækningen om et  gavekort på 2.000 kr til Elgiganten. I skal blot tilmelde jer nyhedsbrevet, og hver dag er der en ny låge med et nyt spørgsmål. I kan tilmelde jer her (reklame).

… Brugt en del timer på biblioteket for at læse og lave en opgave til praktikken. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg kan ikke koncentere mig derhjemme lige for tiden. Biblioteket er for mig et godt alternativ.

… Endelig set “Fifty Shades Freed” sammen med min mor. Den har jo fået vanvittig dårlige anmeldelser, men vi har set de 2 andre – så derfor var vi også nødt til at se denne. Jeg synes nu at den var meget god. Inden det spiste vi mad på Jensens bøfhus. mums!

… Tippet jer om en rigtig fin sportstop fra Sports Masters eget mærke “Master” til sølle 75 kr. Jeg har selv 2 af dem, og de er så gode at træne i. De er lige nu på tilbud. Find dem her, her og her.

… Jeg er begyndt at løbetræne. yes. Den havde jeg ikke regnet med. overhovedet. Jeg hader virkelig at løbe, og derfor overrasker det mig en smule at jeg har holdt ved. Men nu handler det mere om, at jeg vil blive bedre til det, og måske finde kærligheden til det.

… Fået afleveret min første OSA i praktikken, og det gik rigtig godt. Jeg er jo gået fra modul til semester, så opgaverne i praktikken er lidt anderledes end hvad man er vant til.

… Endelig fundet min plads i praktikken. Det føltes simpelthen så rart at vide, at man kan hjælpe andre mennekser så meget som jeg gør på daglig basis. Jeg bliver så stolt af mit kommende erhverv, men tanken om denne strejke, som kan komme til at ske, er virkelig træls.

… Endelig haft en hel weekend hjemme ved mine forældre. Jeg har spist god mad, spist en del slik og så har vi besøgt min farmor som bor i Nordjylland. Det har været så skønt at blive forkælet hjemme ved mine forældre en hel weekend.

… Brugt en fridag for en uge siden, for at nå alt det som jeg har udskudt i noget tid fordi tiden ikke har været til det. Jeg fik endelig tappet blod igen til blodbanken, fik lavet mine vipper, fik set min veninde Laura, afleveret bøger ved biblioteket, gjort rent og jeg fik hentet nogle pakker. En ret praktisk dag.

… Haft min radiodebut. Det omhandlede mine indlæg omkring Saudi Arabien. Hvis I kunne tænke jer at høre eller genhøre det program, så kan I finde linket her.

… Været i København hele denne weekend sammen med Kenneth. Jeg skrev et længere indlæg om det her. Vi spiste bla rigtig god mad på KöD København og om lørdagen var vi inde i Royal Arena for at høre/ se “The Chainsmokers”. Det var alt for fedt!! I kan se meget mere til min weekend på min Instagram.

… Fået de smukkeste “bare fordi” øreringe/ gave af Kenneth i weekenden. Vi var på vej tilbage til hotellet om lørdagen, hvor vi gik lidt af en omvej. For længe siden viste jeg disse øreringe til Kenneth på Jane Kønigs Instagram. Det huskede han, og der midt i København fik jeg de smukkeste øreringe, fordi han mente jeg fortjente dem.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØBENHAVN - VI SES SNART (PÅ FLUGT FRA HVERDAGEN)