NOGET OM EN WEEKEND I ODENSE OG EN FREMTID I MALAYSIA

TASKEN DU MÅ EJE I ÅR: DEN FARVERIGE SAG

befunky-collageKøb min taske HER

Jeg elsker min Daniel Silfen taske – og det er virkelig af flere grunde. Jeg elsker designet, men jeg elsker virkelig også den fine farve, som får mine ellers til tider lidt kedelige outfits til at blive piftet en smule op. I år kan man slet ikke blive i tvivl om, at trenden helt sikkert er, at statement tasker skal være omdrejningspunktet for ens (lidt mere kedelige) outfits. Jeg synes faktisk det er rart at have sådan en taske som kan piftet ens outfit op – for vi kender det alle sammen. Nogengange så gider man bare ikke gøre det helt vilde ud af det. Jeg ønsker mig flere af disse farverige tasker, for jeg er virkelig blevet storforbruger af min Daniel Silfen taske. Jeg er bla blevet ret vild med gule tasker – såsom taske nr 4, eller den grønne taske (nr. 9).

Hvad synes I om denne trend?

collage_fotorstatementtasker_fotor1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM EN WEEKEND I ODENSE OG EN FREMTID I MALAYSIA