DE FORBUDTE BILLEDER

TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR

img_6188

Billedet er fra mit tredje mest læste indlæg i februar

Jeg synes virkelig at februar er fløjet af sted. I morgen er det præcis en måned siden jeg startede i praktik på FAM med., og selvom man synes det er nogle hårde dage, så er jeg alligevel overrasket over at vi allerede skriver marts. I den her måned skal jeg en hel masse udover min praktik, så jeg er sikker på, at inden jeg ser mig om, er vi allrede i april. I næste weekend skal jeg til København med Kenneth, hvor vi skal se The Chainsmokers. Følg mig gerne på min Instagram, hvis I gerne vil følge lidt med. Kenneth nævnte for over et halv år siden at dem gad han godt at høre, så derfor klikkede jeg et par billetter hjem til os. Vi har valgt at lave en lille tur ud af det, så det bliver til en weekend i København. Derudover skal jeg til Odense i den sidste weekend for at besøge Katrine og Maria. Eftersom de begge bor i Odense, og vi sjælden er i Kolding på samme tid – så ser jeg dem ikke så tit som jeg gerne vil. Derfor glæder jeg mig helt vanvittigt til denne weekend!


TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR:

1. MINE FØRSTE 2 UGER PÅ FÆLLES AKUT MODTAGELSEN

2. NEW IN: ANKLE-CUFF SHOES

3. ET FORSINKET POSTKORT FRA PARIS

4. ANMELDELSE: AUSTRALIAN BODYCARE

5. MINE YNDLINGS TASKER

I denne måned er mit indlæg om mine første 2 uger på akutmodtagelsen læst helt vildt mange gange. Nogle stykker af jer virkede meget interesseret i hvad det egentlig gik ud på, og så havde jeg luftet mine tanker om det med at være på et akut afsnit et par gange før. Kunne jeg nu klare det, og ville jeg tage arbejdet med hjem? Indtil videre går det helt vildt godt. Jeg er meget engageret i mine arbejdsopgaver, og jeg føler virkelig, at jeg gør en kæmpe forskel for en hel masse mennesker. For mig er det skønt at have den følelse, for så ved jeg, at sygeplejen er det helt rigtige fag for mig.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER