OUTFIT NO. 326: EN PIV KOLD SØNDAG I KØBENHAVN

WOULD LOVE TO WEAR

would love to wear

Jakke fra H&M til 360kr – HER / Top fra River Island til 420kr – HER
Nederdel fra Topshot til 350kr – HER / Taske fra Kohl’s til 333kr – HER / Sneakers fra Zalando til 449kr – HER

Ej hvor jeg bare hungre efter sommer. Kan I ikke godt fornemme det ud fra ovenstående outfit? Altså jakken er lidt vinterlig, men I ved jo godt hvordan den danske sommer kan snyde os. Vi kan have de mest fantastiske sommerdage, men ud på eftermiddagen/ aftenen kan det blive noget så koldt. Derfor tænkte jeg, at jeg sagtes kunne finde på, at tage sådan en jakke på til et ellers meget sommerligt look. Jeg er faktisk lidt på udkig efter en ny denim nederdel, da min er blevet en tand for stor. Denne fra Topshop er klart en mulighed. Faktisk gad jeg bare godt eje hele dette look.

REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 326: EN PIV KOLD SØNDAG I KØBENHAVN