OUTFIT NO. 328: DET GAMLE GULD

9 FEDE SNEAKERS TIL FORÅRET

collage_fotor9fedesneakerstilforaaret_fotor1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Eftersom vejret er ved at blive bedre, så bliver det alt for lækre forårstøj og -sko virkelig fristende. På min Instagram så jeg den anden dag et par af de sneakers som I kan se ovenfor (nr. 6), og jeg har total forelsket mig i dem. Jeg har i forvejen en masse sko, og jeg kan slet ikke nå at bruge alle dem jeg har. Det kender de fleste af jer nok. Det ændre dog ikke, at jeg har en trang til at få fingrene i nogle nye – og især dem fra Bronx. For dælen hvor er de fine!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 328: DET GAMLE GULD