PÅ DET SENESTE HAR JEG...

JEG ER KOMMET PÅ KOST- OG TRÆNINGSPLAN

skaermbillede-2017-09-06-kl-21-10-38

Jeg har ikke helt vidst hvordan jeg skulle starte dette indlæg. Jeg har gennem de sidste mange år trænet en del, spist forkert, spist rigtigt, tabt mig og taget på. Det er alt sammen en del af det med at lære kroppen at kende, og det seneste år har jeg fundet ud af hvad min krop sådan ca har brug for, og hvad den har bedst af. Jeg er et sundt sted i mit liv, hvor jeg har et realistisk billede af min krop, men jeg har stadig mål som jeg gerne vil nå – netop fordi kost og træning er så vigtigt for mig. Jeg har derfor besluttet mig for at starte på kost- og træningsplan ved Andreas Saugmann.

For en lille måned siden fik jeg en kommentar her på bloggen, efter jeg havde spist lidt for godt en weekend. Kommentaren lød således: “Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes det virker til du har et mærkeligt forhold til mad og træning. Jeg synes det er træls at skulle læse at du føler du har taget på efter bare en enkelt weekend og man jo så tydeligt på billederne kan se du ligner dig selv 🙂“. Kommentaren kom efter at jeg i et indlæg havde skrevet, at jeg synes, at jeg kunne se, at jeg havde taget på hen over weekenden. Det var egentlig ment i sjov fra min side af, men den blev misforstået, og fred vær med det. Det fik mig virkelig til at tænke over hvordan jeg rent faktisk ser på min krop, og om hvordan jeg har det med mad.

Det sidste år er jeg blevet mindre, men jeg er også blevet en del mere trænet at se på. Jeg har taget min kost mere seriøst, begyndt at træne anderledes og dette har givet resultater. Denne læser er ikke den første som siger det, for nogle af dem som jeg har tættest på mig, har faktisk også nævnt det. Når jeg kigger tilbage kan jeg godt forstå dem, men tror kun at det er fordi det er sket fra den ene dag til den anden. En dag fik jeg nok, og jeg ændrede ret meget på min levemåde. Tror jeg var træt af at træne så meget og aldrig se resultater, og jeg kunne mærke at min kost gjorde mig træt og til tider ugidelig. Derfor lavede jeg min kost om, så jeg i løbet af dagen havde mere energi. Det kan nemt misforståes det man skriver her på bloggen, og der er ingen bad feelings til den person som skrev den kommentar. Faktisk kan det være helt rart at folk tør at sige det til en, da man uheldigvis kunne være på en løbebane hvor fornuften var forsvundet. Jeg kan så med glæde i min stemme fortælle, at dette ikke er tilfældet, men jeg er meget glad for den bekymring som nogle stykker har haft. Det betyder virkelig noget, at folk tænker på en <3

Men Kenneth og jeg har valgt at gå på kost- og træningsplan i 12 uger, hvilket vil sige, at vi er færdig i starten af min sommerferie. Selvom vi ikke bor sammen, så har vi valgt at gøre det sammen, da det er noget vi begge gerne vil have prøvet i ret mange måneder. Formålet med denne lille rejse er ret simpel – hvor pisse badass er min krop.  Kroppen er fascinerende. Jeg vil gerne være stærkere og presse min krop, da jeg tror at den har godt af det i perioder. Mit mål er ikke på noget tidspunkt at tabe mig, men simpelthen at se hvor stærk jeg kan nå at blive på 12 uger, og derved få strammet det hele lidt op. Jeg har i dag været i gang i præcis 5 dage. Vi startede i mandags, og jeg indrømmer gerne, at det har været ret hårdt. Hvertfald de første 2-3 dage. De første 2 dage var mit hoved ret tungt når jeg nåede til eftermiddagen, men siden onsdag har mit energiniveau været i top. Planen er skræddersyet til mig (den bliver selvfølgelig revurderet og ændret på undervejs), og har kun en udfordring som jeg nok kommer til at kæmpe med alle de 12 uger. Det er morgenmaden. Jeg har altid spist morgenmad, men jeg skal spise 3-4 gange så meget som jeg gjorde før. Prøv lige at spørg om jeg er udfordret. haha. Jeg er ikke et morgenmad-mennekse. Er der overhovedet noget der hedder det?

Men ja, det var faktisk det som mødet i fredags handlede om. Som I nok kan læse var det ikke noget hemmeligt, men jeg følte at jeg hellere ville skrive et længere indlæg til jer, end kun lige at nævne det. Igen for bla. ikke at blive misforstået. Indtil videre er jeg rigtig glad for min beslutning, og jeg kan mærke at min krop får den mad som den har brug for. Det er ikke sikkert I er interreseret I at høre ret meget om det, men jeg laver gerne flere indlæg til jer, om lige netop denne “rejse”. Hvad siger I til det? Dette kunne fx være opdateringer på min form, mine tanker omkring det eller om hvorfor jeg lige valgte Andreas Saugmann.

Jeg kan nok ikke helt undgå at skrive lidt om det, og ej heller at dele lidt af min hverdag omkring lige netop dette på min Instagram-/ story. Hvis I ikke allerede følger mig, så er I velkommen til at gøre det her.

Jeg ved, at de næste 11 uger og 2 dage 😛 bliver ekstremt hårde, men jeg er også rigtig glad for, at jeg gør det. Jeg er spændt på at se hvad min krop kan nå at udvikle sig til – selvom det er begrænset for hvad der kan ske på 12 uger. Nu får vi hvertfald at se.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Marianne

  Det glæder jeg mig til at høre mere om. Jeg læser gerne de indlæg. Synes det er så sejt gjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Marianne. Der kommer helt sikkert sådan nogle indlæg jeres vej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...