DE FORBUDTE BILLEDER

KJOLER TIL SOMMERENS FESTER (PÅ BUDGET)

collage_fotorkjolertilsommerensfester_fotor1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Det er fredag, og solen er endelig fremme. Hvor er det fantastisk, og jeg skal så meget nyde det i denne weekend. I dag skal jeg til Århus for at hygge med Kenneth og senere skal vi spise ude ved hans forældre. De næste 2 dage skal jeg arbejde på aflastningshjemmet, men det er nogle korte vagter jeg har mig, så jeg skal nyde den dejlige sol om eftermiddagen.

De sidste par år er jeg blevet svær glad for kjoler, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at søge nettet tyndt efter de fineste. Jeg er faktisk på jagt efter en kjole til Kenneths 30 års fødselsdag, som han holder i starten af maj. Inden jeg ser mig om, er det dagen hvor både familien og vennerne er blevet inviteret, så jeg må hellere finde på et eller andet. Han holder en form for grillfest, hvor alle kommer om eftermiddagen til kagemand og øl – senere står den på grillmad og højt musik. Kjolen skal derfor være ret afslappet, men den skal da også være festlig. Der er helt klart nogle gode bud ovenfor, men jeg har faktisk valgt at klikke en helt anden hjem. Hvis det er noget, så skal jeg nok vise jer den.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER