WOULD LOVE TO WEAR

MADANMELDELSE: 1871 – GRILL & BUNS

30232600_10156099760061745_1608469993_o_fotorcollage_fotor1871grillbunsI marts skrev jeg denne madanmeldelse, og det indlæg fik jeg god respons på. Derfor er det selvfølgelig den type indlæg som jeg meget gerne vil lave flere af til jer. Jeg var en tur i Flensburg i weekend sammen med min mor og søster. Faktisk var det en gave som Katrine og jeg gav til min mor og far i julegave, men min far kunne af gode grunde ikke komme med, da han jo bor i Malaysia. Derfor spurgte min mor om Katrine og jeg ikke ville med, og det sagde vi selvfølgelig ikke nej til. Det var en super skøn weekend, hvor vi bla besøgte denne lækre restaurant.

Navn: 1871 – Grill & Buns

Adresse: Rathausstraße 2, 24937 Flensburg, Tyskland

Hvor kan man bestille bord? Det kan man gøre gennem et telefonopkald (find nummeret her) – ellers kan man satse og bare gå derind. Det gjorde vi.

Service: De var vældig søde. Personalet tog godt imod os, og da de viste os en plads – men vi hellere ville sidde et andet sted, så ændrede de blot kurs. Vi kom ud i den åbne del af restauranten, hvor der var mere lys – så det var skønt, at det kunne lade sig gøre. De var meget smilende og gode til engelsk – vi er alle 3 ret dårlige til tysk. haha.

Maden: Var rigtig god. Udvalget var ikke super stort, men hvis man har lyst til en burger, så har man ikke brug for ret mange valgmuligheder. Man kunne vælge mellem suppe, burger eller salater. Derfor er det også meget begrænset – synes jeg. Hvis jeg ikke vidste hvad jeg ville have, så havde jeg nok ikke taget derind. For man har ikke mulighed for at føle sig frem efter hvad man godt kunne tænke sig. Derudover var maden god. En rigtig lækker saftig burger, som var tilpas fedtet. Helt klart en burger jeg godt kunne spise igen.

Stemningen: Restauranten var delt op i 2, da restauranten faktisk var en del af et hotel. Så det var lidt specielt. Den øverste del var fyldt med planter, der var en del mennesker og det så sindsygt hyggeligt ud! Mens området nedenunder var til folk som “bare” skulle spise frokost. Det var et område som var meget lyst, og mindede mig en smule om det spiseområde der er ved Rømø wellness – hvis I nogensinde har været der. I kan selv fornemme hvordan det ser ud ovenfor.

Prisen: Overkommelig og ikke overraskende. Vi gav ca 90-95 kr for en burger, hvilket er en meget fin pris. Det får du ikke meget café-burger for herhjemme. Jeg synes næsten ikke, at man kan gøre det for mindre.

Stjerner: 4 ud af 5. Maden var godt, dog lidt tung. Det der trækker ned, er helt klart det ret smalle menukort. Det betyder altså lidt.


Læs også: Madanmeldelse: Restaurant KöD København

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Mette

  Hvor ser det lækkert ud! Det må jeg prøve næste gang jeg er i Flensburg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det var rigtig lækkert. Det synes jeg helt bestemt du skal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg synes disse anmeldelser er rigtig gode. Du må gerne komme mere flere som dem. Rigtig god blog, og jeg har savnet dine indlæg den sidste uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tak Michelle. Det er jeg så glad for at høre <3 Tak!
   Det varmer. Jeg er på vej tilbage på sporet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR