MINE FØRSTE 2 MÅNEDER PÅ FÆLLES AKUT MODTAGELSEN

OUTFIT NO. 329: FØRSTE FORÅRSDAG I STRIBER & BLOMSTER

30176539_10156085922761745_1435548662_o30233017_10156085922871745_1039021767_ocollage_fotordsc_0088_fotor

Hej forår. Vi har ventet på dig! Det var det første jeg tænkte, da vi i fredags havde vores første rigtige forårsdag. Jeg havde fri den dag, og da Kenneth kom hjem fra arbejde gik vi en længere tur. Jeg fik ham til at tage lidt billeder, for det er med at udnytte det gode vejr mens det er her. Jeg har været på sygehuset hele weekenden, så jeg havde ikke mulighed for at nyde de rigtig varme dage, så derfor nød jeg min fredag det mere.

Dagen forinden havde jeg været en tur forbi H&M, og jeg så den fine skjorte om I kan se ovenfor. Engang gik jeg rigtig meget i skjorter, men de sidste år ikke så meget. Jeg kunne godt ikke dy mig, da jeg så ovenstående skjorte til kun 250 kr. Jeg købte den i første omgang i en str 36, men den viste sig alligevel at være lidt for stor. Jeg endte derfor med en str 34, og synes den sidder som den skal. Den er oversize, men der er også en grænse for hvor stort jeg kan lide mit tøj.

Har I nydt det dejlige vejr, og er I kommet godt i gang med ugen?

H&M skjorte(her)  MOSS COPENHAGEN jeans
MARC JACOBS taske(her)  DYRBERG/KERN ur(her)  ASOS loafers(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Mille

  Du ser så skøn ud på det første billede. Så livsglad og lykkelig. Skønt at se. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh hvor er du sød <3
   Det kan være fordi min kæreste stod på den anden side 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FØRSTE 2 MÅNEDER PÅ FÆLLES AKUT MODTAGELSEN