KJOLER TIL SOMMERENS FESTER (PÅ BUDGET)

OUTFIT NO. 330: MIN FØRSTE DAG MED BARE BEN

dsc_0029_fotorcollage_fotordsc_0019_fotordsc_0007_fotor

Det var faktisk mening at dette indlæg skulle have været op i lørdags, og så havde jeg faktisk et helt andet indlæg til søndag – men jeg fik ligesom ingen af dem op. Mine dage er bare forsvundet for mig, da jeg både har skulle arbejde, men har også haft en masse praktisk som skulle klares de sidste 2 dage. Kender I det? Men igår fik jeg redigeret de billeder som jeg i fredags fik Kenneth til at tage af mig. Vi var i Århus, da vi skulle til et møde – som jeg laver et længere indlæg om på et tidspunkt. Derefter hyggede vi nede ved åen med god mad, og hen under aftenen kørte vi forbi hans forældre til aftensmad. Alt i alt en god måde at tilbringe sin fredag på – og den blev kun bedre, fordi vejret var helt fantastisk.

Jeg havde bla mit nye ur på, som jeg har fået i gave af søde ChrisCopenhagen, og jeg synes det passer ret godt til et hvert outfit. Det er meget klassisk og simpelt – hvilket for mig er det perfekte ur. Prøv lige at se på det! Kunne ikke lade være med at juble lidt, da de ville sende det til mig. Men det er ikke kun det som er nyt – kan I se hvad den anden ting er?

God mandag, søde piger <3

SECOND FEMALE top  ASOS jakke  MOSS COPENHAGEN halskæder(her)  NIKE sneakers(her)
NUNOO taske(her)  GLOBAL FUNK nederdel(her)  CHRIS COPENHAGEN ur(her – modtaget i gave)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER TIL SOMMERENS FESTER (PÅ BUDGET)