OUTFIT NO. 330: MIN FØRSTE DAG MED BARE BEN

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

collage_fotor

… Den sidste dag i påsken var Kenneth og jeg i Århus for at besøge hans søster og hendes familie. Vi var inviteret til påskefrokost, og vejret var ubeskrivelig, så vi gik en lang tur, efter vi havde spist alt for meget.

… Jeg havde et par dage i starten af april, hvor jeg havde noget der mindende som hold i ryggen. Jeg var hårdt presset, og sad det meste af tiden i sofaen med en masse puder. Men jeg gik også et par ture, da jeg ved at det er en god aktivitet.

… Jeg har sorteret en helt masse i mit tøj, og det har resultatet i, at jeg har sat en del af det til salg på Tradono. Find min profil her.

… Haft den hyggeligeste eftermiddag sammen med pigerne fra Esbjerg, da vi besluttede os for, at vi ville lave mad sammen. Nadine havde sin datter med, May er jo gravid og de fleste af os er i praktik. Så vi havde en masse at snakke om.

… Fået afleveret min anden opgave i min praktikperiode, og snart skal jeg i gang med nr. 3. Inden jeg ser mig om skal jeg til eksamen. Det er så vildt, at jeg snart er klinisk sygeplejerske.

… Haft en del 12 timers vagter i april. Nogle af dem hårde og lange, mens andre er gået overraskende hurtigt. Det kan være nogle meget lange dage, men jeg synes det er en god måde at få “fyret nogle timer af på”.

… Jeg har købt mig en mini grill, og en fredag fik jeg Kenneth til at stege de lækreste røde bøffer. Se selv hvor gode de ser ud!

Været i Flensburg sammen med min mor og min søster. Egentlig var det en gave til min far og min mor fra Katrine og jeg, men han kan jo af gode grunde ikke komme med.

…  Ikke været meget ud af spise de sidste par uger, men det har alligevel lykkes mig at lave en madanmeldelse. Jeg fik den lækreste burger i Flensburg, og I kan læse min anbefalelse her.

… Da vi kørte hjem fra Flensburg handlede vi også lige ind i grænsebutikkerne. Kenneth skulle handle ind til hans 30 års fødselsdage, så ham mødtes jeg med ved grænsen. Det er også lige om lidt at han skal holde fest, og det er bare billigere dernede. Og jeg har fået købt pepsi max. Endelig!

… Jeg har nu fået planlagt resten af min praktikperiode, så nu ved jeg hvornår jeg skal i praktik, og hvornår jeg har fri – helt ind til eksamen. Faktisk har jeg kun omkring 1 1/2 måned tilbage i praktik.

… Brugt en fridag på at være i Århus sammen med Kenneth, da vi skulle til et møde. Det er egentlig overhovedet ikke hemmeligt, men jeg vil hellere fortælle om det i et længere indlæg. Jeg håber, at få det skrevet slutningen af denne uge.

… Derudover hyggede vi nede ved åen, hvor vi fik os en super lækker burger. Det var jo næsten sommervejr, så vi sad i solen med ikke ret meget tøj på. Derefter kørte vi hjem til hans forældre, hvor vi fik frikadeller og lækre danske kartofler.

… Desværre alt for travlt. Ved siden af min praktik vil jeg rigtig gerne træne, læse og lave indlæg til jer. Men jeg vil ikke kun lave indlæg for at skabe fylde, men lave nogle som I gider at læse og nogle med indhold. Jeg håber I bliver her ❤️

… Været på arbejde i sidste weekend. Jeg havde 2 korte vagter, så det var lige til at overskue.

… Selvom mine vagter var korte, så forsvandt dagene for mig. Jeg havde så meget praktisk som jeg skulle nå, så derfor synes jeg alligevel jeg havde travlt 😅


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 330: MIN FØRSTE DAG MED BARE BEN