MINE SENESTE KØB

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

collage_fotorpaadetseneste

… Spist den lækreste brunch på Dag H i København med min familie og Kenneth. Det er anbefalingsværdigt.

… Endelig fået sat de sidste flueben ved på “praktiske liste”. Jeg har endelig fået taget mig sammen til at tage til optiker og ryddet en kæmpe bunke papir op.

… Været med til traumetræning på sygehuset, som er en dag hvor sygeplejersker, læger, radiografer, bioanalytiker og flere sundhedsprofessionelle er på kursus for at lære at håndtere et traumekald. Jeg var statist denne dag, og det var også vildt lærerigt for mig. På billedet ovenfor kan I se hvor virkelighedstro det ser ud.

… Været i Kolding for at fejre min fars fødselsdag på Café Razz. Det var den café jeg spiste på sammen med Maria for nogle måneder siden nu. Det var ikke kun en fødselsdagmiddag, men også en mulighed for at sige på gensyn. Min far er nemlig flyttet til Malaysia (se lige det øverste billede til højre. Så flot!).

… Forsøgt at vænne mig til tanken om, at jeg først skal se min far fysisk til sommer. Det gør mig virkelig ked af det, men jeg er så glad på hans vegne. Hvis I vil vide lidt mere om det, så har jeg skrevet et lille indlæg om det.

… Haft besøg af min veninde Charlotte som de sidste par år har boet i Afrika. Lige nu er hun hjemme på ubestemt tid, og det synes jeg jo er vildt rart. Men hun vil gerne tilbage, så jeg håber det lykkes for hende.

Været i Odense for at besøge min søster Katrine og Maria. Det er den hyggeligeste veninde-weekend jeg længe har haft. Vi fik spist en masse lækkert, snakket, grint og sovet længe. Den weekend var så tiltrængt, og jeg ville ønske jeg havde haft flere dage med dem.

… Jeg er nu over halvvejs i min praktikperiode – hverfald hvis man tæller timer. Jeg har nu tilbragt 250 timer på FAM med., og jeg skal være der i ialt 570 timer. Det er altså lidt vildt at tænke på.

… Fået trænet en del sammen med Kenneth. Jeg elsker at træne, og jeg kan slet ikke undvære det. Noglegange er det bare rart at træne med en anden – for motivationens skyld. Jeg har bla haft en vanvittig bentræning. Det gjorde ondt 3 dage efter.

… Endelig været på arbejde på aflastningshjemmet efter at have “holdt fri” i næsten 1 måned. Jeg har simpelthen haft så mange planer og så meget praktik i marts, at jeg har prioriteret at holde lidt fri. I april er der plads til lidt flere vagter, hvilket er vildt rart.


REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE KØB