PÅ DET SENESTE HAR JEG...

TOP 5 INDLÆG FRA MARTS

dsc_0117_fotor

Billedet er fra mit tredje mest læste indlæg i marts

Jeg håber, I har nydt de sidste påskedage, og at I er startet godt op på hverdagen igen. Jeg brugte selv den sidste påskedag på påskefrokost i Århus med Kenneths familie. Vi var inviteret til frokost ved hans søster og hendes mand, og derefter gik vi en skøn tur i det alt for lækre vejr. I dag og i morgen står den på praktik, hvor jeg derefter har 2 dage fri, inden vi starter forfra. Der skal jeg bla have skrevet min opgave færdig, så jeg ikke har den at tænke på hen over weekenden, hvor jeg skal i praktik i 20 timer på 2 dage. Fridagene skal også bruges på rengørring, læsning, afslapning og så vil jeg have sat lidt af mit tøj til salg. Jeg har jo alt for meget.


TOP 5 INDLÆG FRA MARTS:

1: DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING MIN BFO

2: I HJALP MIG PÅ INSTAGRAM, OG DERFOR KØBTE JEG DETTE BØLGEJERN.

3: DE FORBUDTE BILLEDER

4: MIT STUDIEVALG

5: NOGET OM EN WEEKEND I ODENSE OG EN FREMTID I MALAYSIA

I marts har bloggen været fyldt med mange personlige indlæg, som jeg ved, at de fleste af jer nyder at læse. Det er ikke mange blogs jeg læser, men derimod klikker jeg i stedet ind på indlæg som jeg lige falder over. Jeg elsker at læse personlige indlæg, men også indlæg som er moderelateret – såsom outfit. Der plejer altid at snige sig et outfit med ind i disse top 5, men ikke denne gang. I stedet kom dette outfit på en 6. plads – så det var næsten med alligevel.


REKLAME: Kunne du tænke dig at være med i den største påskekalender? Du kan vinde præmier for en samlet værdi af 12.000 kr. I skal blot tilmelde jer Telmore’s nyhedsbrev (hvor I der allerede er med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr til Elgiganten). Hver dag er der en ny låge, med en ny chance. Deltag gratis her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...