OUTFIT NO. 329: FØRSTE FORÅRSDAG I STRIBER & BLOMSTER

WOULD LOVE TO WEAR

outfit

Bukser HER – Strik HER – Top HER – Taske HER – Sneakers HER

Hvis jeg skulle være ligeglad med prisen, og jeg kunne købe lige hvad jeg ville, så havde jeg nok klikket en del af ovenstående hjem. Jeg er ret vild med bukserne, hvilket egentlig kommer en smule bag på mig, eftersom jeg normalt ikke er til striber. Men der er et eller andet cool over dem, og derfor kunne jeg godt finde på at gå på jagt efter et lign. par. Jeg skal til Flensborg i weekenden, og måske vil jeg netop gå på jagt efter sådan et par. Derudover er strikken jo alt for pæn – “uheldigvis” er vejret ved at blive for godt.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 329: FØRSTE FORÅRSDAG I STRIBER & BLOMSTER