SOMMERTØJ PÅ BUDGET + RABATKODE

10 OM MIG

dsc_0006_fotor

 1. Jeg har ikke et sprogøre. Jeg havde tysk i folkeskolen og jeg havde spansk i gymnasiet. Jeg kan kun lige huske hvordan man siger hej og farvel (og måske lidt mere). Men jeg er til gengæld ret god til engelsk.
 2. Uanset om jeg kun er 2 dage væk fra mit eget hjem har jeg altid en kuffert med. Det er der 2 grunde til. Jeg er doven, ergo jeg gider ikke slæbe på en taske, og jeg pakker altid for meget. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste.
 3. Jeg elsker at spise ost rent – men der er kun 3 slags jeg virkelig kan lide. En mellemlagert ost, mozzarella og det bedste i hele verden, feta.
 4. Jeg kan ikke drikke Fanta Exotic uden at jeg accorisere det med vodka. Jeg har drukket det alt for meget i min teenageår, og har i den grad haft nogle vilde tømmermænd på grund af den kombi.
 5. Mit ynglings slik er helt klart de der lakridser med chokolade udenpå, og så er de dækket med lakridspulver. Savler bare ved tanken om dem.
 6. Efter sommerferien har jeg besøgt 33 lande på mine 24 år. Jeg har besøgt en del af landene flere gange, og jeg satser på at besøge mange flere. Jeg elsker at rejse, og jeg føler mig så privilegeret at have haft mulighed for at opleve så meget.
 7. Jeg elsker at køre i bil i stilhed. Jeg kan sidde i en bil for mig selv i flere timer og bare kigge samt høre musik. Jeg synes det er så fredfyldt. Jeg har fået fortalt af mine forældre, at da jeg var barn sad jeg tit en hel køretur uden at sige et eneste ord. De har fortalt mig, at de tydeligt kunne se at jeg nød det.
 8. Jeg bryder mig ikke særlig meget om Nutella. Jeg ved godt hvad du tænker 😉 Men det siger mig bare ikke ret meget.
 9. Jeg sover næsten kun på maven om natten. Det var en af mine størreste bekymringer da jeg fik lavet bryster, at jeg ikke kunne det længere.
 10. Jeg er et rodehoved når jeg er alene, men jeg bliver hurtigt stresset over det. Faktisk ville de fleste mene at jeg ikke roder ret meget, men jeg istedet er fantastisk dårlig til at rydde op efter mig – især når jeg kommer hjem. Jeg smider bare mine ting, og går derefter videre med noget andet.

Læs også 10 andre sandheder om mig – her, her og her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Tina

  Kender godt det der med at køre i bil i stilhed. Jeg elsker det også 🙂 Og jeg har alle dage gjort det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERTØJ PÅ BUDGET + RABATKODE