OUTFIT NO. 331: SOMMER I DANMARK

FÅ -22% PÅ DIN STUDENTERKJOLE

collage_fotorstudent_fotor

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Det er snart 4 år siden jeg blev student, og dengang kiggede jeg nettet tyndt for at finde den/ de perfekte studenterkjoler. Jeg endte kun med at finde 2, og holdte mig i stedet mere til shorts eller nederdele når jeg skulle til fest. Den dag jeg fik huen på havde jeg en kjole på, og jeg fornemmer, at det stadig er det studiner går efter. Jeg har derfor været på Na-kd.com for at se på deres udvalg – og der er godt nok nogle pæne kjoler. Jeg har skaffet jer en fed rabatkode, som gør at I kan få hele -22% på alle varer som ikke er nedsat. Koden er DELIGHT22. Tilbuddet gælder fra mandag d. 14. maj til søndag d. 20. maj 2018.

De har mange andre fine kjoler – og dem kan I finde her.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 331: SOMMER I DANMARK