MIN BARNDOM I BILLEDER - MINE FØRSTE 2 1/2 ÅR

GO DENIM!

collage_fotornakddenim_fotor

1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Efter jeg for nogle måneder siden købte disse pæne jeans i Moss Copenhagen, så har forelsket mig mere og mere i denim. Især i forskellige former for jeans. Jeg er lige nu på udkig efter en par blå denim jeans som er både mørke og lyse – lidt ligesom dem i ser ovenfor (nr. 9). De kunne sagtens være en mulighed til den pris. De koster 360 kr, og jeg har hørt at deres eget mærke skulle lave jeans i god kvalitet. Derudover er jeg ret vild med snittet nederst på bukserne. Synes det er vildt cool! I kan finde hele Na-kd udvalg af denim her.

Derudover vil jeg gerne lige sige tak for den gode respons jeg fik på gårdagens indlæg. Jeg havde gået og leget lidt med tanken i nogle uger, og jeg luftede idéen til et par stykker. Jeg synes selv, at det kunne være meget hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at udgive det. Jeg er rigtig glad for, at I kunne lide det!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BARNDOM I BILLEDER - MINE FØRSTE 2 1/2 ÅR