OUTFIT NO. 332: CIRKUS BUKSER OG WEEKEND

MADANMELDELSE: ESBJERG STREET FOOD/ SPISEHUSET FRA PAGODEN

33642833_10156193553861745_757961418782801920_n33836522_10156193556546745_8736118721656913920_n_fotor

Navn: Spisehuset fra Pagoden

Adresse: Esbjerg Street Food. Kongensgade 34, 6700 Esbejrg

Hvor kan man bestille bord? Det kan man ikke. Det er street food, og man finder derfor det mad man gerne vil have i de forskellige boder, og derefter er der frit valg af bord. Man kan både sidde indenfor og udenfor. Vi valgte at sidde udenfor, hvor der både er mulighed for at sidde under et halvtag og under åben himmel. Da jeg tog billedet ovenfor havde de lige kørt halvtaget ud, da det dryppede en lille smule.

Service: Rigtig god. Dem der stod i boden var rigtig serviceminded og rigtig venlige. Jeg er en smule besværlig, da jeg ikke kan lide dressing, tomater og syltede agurker. Nogle gange er tjenere/ folk som skal tage imod min bestilling være ret ligeglade, og synes det er mere besværligt for dem. Derfor kan man få følelsen af at man slet ikke gider at sige det. Men de var rigtig søde til at lave min mad som jeg gerne ville have det, og det er altså et stort plus i min bog. Især når det “bare” er en burger – men det var jo min cheat day, så det betød lidt ekstra for mig.

Maden: Var sindsygt god! Amen. Faktisk kørte jeg og mine veninder her fra Esbjerg til Ølgod for næsten et år siden, fordi vi gerne ville prøve deres burgere. Især Laura og May snakkede virkelig godt om disse burgere, og det var bare et must. Men der var intet bord til os, og derfor måtte vi desværre kører derfra igen. Yes, så populære er de altså. Derfor skulle jeg bare prøve denne burger, da Laura havde fortalt mig, at de havde købt en bod. Burgeren var kæmpe og der var så mange pomfritter (jeg elsker fritter), men der var alt for mange. Vi kunne slet ikke spise op. Men det gør sådan set ikke så meget, for det er bedre at der er lidt for meget, end lidt for lidt. Det var total luksus fastfood.

Stemningen: Så hyggeligt! Jeg har både været på street food i Århus og Odense, og jeg må indrømme at den her er så meget mere hyggelig. Dog skal dette indlæg ikke handle om selve street food, men om maden i boden: Spisehuset fra Pagoden. De var søde og venlige, og deres menukort var overskuelig. Men det hjælper jo på det når selv spiseområderne er hyggelige og rene.

Prisen: Vi gav 190 kr for 2 burgere og 2 gange pomfritter. I kan selv se hvor store portionerne er ovenfor. Jeg synes det er en rigtig fin pris for så meget mad (/ så god fastfood). Drikkevarerne køber du i en anden bod.

Stjerner: 5 ud af 5. Jeg har seriøst ikke en finger at sætte på maden, stemningen eller prisen. mums!


Læs også: Madanmeldelse: 1871 – Grill & BunsMadanmeldelse: Restaurant KöD København

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Uh de ser mega gode ud, det skal da helt sikkert prøves næste gang jeg er i Esbjerg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det er du næsten nødt til. Det er så lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette F.

  Det ser jo alt for lækkert ud. Jeg kommer dog fra Odense, men måske jeg skulle finde min vej til Esbjerg engang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det synes jeg helt bestemt. De smager vildt godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 332: CIRKUS BUKSER OG WEEKEND