SOMMERFERIEN ER BESTILT: 3 LANDE PÅ 1 MÅNED

MINE SENESTE INSTAGRAM POST NO. 46

Da det er så længe siden, at jeg sidst har lavet lign. indlæg, så vi går lige ret langtid tilbage. Førhen lavede jeg disse jævnligt, og jeg kunne se, at folk faktisk gerne ville læse dem. Der blev klikket en del direkte til disse links når jeg lagde dem op, og derfor tænkte jeg, at det måtte være tid til endnu et indlæg. Lige for tiden føler jeg ikke, at tid er det jeg har mest af. Det har jeg snart sagt gennem hele min praktikperiode, men det er nok også sandheden disse 5 måneder. Om ca 1 1/2 måned er jeg færdig i praktik, og først derefter bliver der lidt mere luft til de indlæg som jeg så gerne vil skrive. Det passer lige med sommerferien – den ferie hvor jeg næsten ikke er hjemme i Danmark.

Jeg er i dag gået på weekend, men i morgen har jeg så lige taget en vagt på aflastningshjemmet. Derefter har jeg 3 dage fri, og de indholder ikke ret mange planer. Hold nu op hvor er det en rar følelse. En af de planlagte ting er bloggen – jeg vil simpelthen have et par timer med den, hvor jeg bare kan nyde at skrive det jeg har på hjertet. Jeg har efterhånden lavet en ret lang liste med gode idéer til indlæg – nu skal jeg bare have tid til at skrive dem. Men i dag får I en lille opdatering omkring hvad der sker på min Instagram. I kan følge mig her.


collage_fotorinstapost1. I starten af februar var jeg i Paris sammen med Kenneth. Vi havde en super dejlig tur, hvor vi i den grad hyggede os inden han skulle til at have arbejdsuger på 50 timer og jeg skulle til at starte i praktik.  2. Paris er fantastisk smuk og hyggelig. På vej til Eiffeltårnet kom vi forbi et område med boder. Simpelthen så hyggeligt!  3. Jeg har også fået taget en del outfitbilleder til bloggen på det sidste. Et af de fedeste lokations var dette – find dette outfit her.  4. Nogle weekender efter tog vi til København, hvor vi bla spiste på KöD. Det var SÅ lækkert. Læs min anmeldelse her.  5. Selvfølgelig skulle vi også gå rundt inde i København inden vi skulle til The Chainsmokers koncert – som btw var for vild. Her havde jeg gjort lidt ekstra ud af mit hår.  6. Kenneth var også i sit søde hjørne den weekend, for jeg var så heldig at få disse smukke øreringe fra Jane Kønig.

collage_fotorsenesteinsta7. I marts var jeg i Odense for at besøge min søster Katrine og min veninde Maria. Maria og jeg holdte virkelig søndag. Vi sov længe og tog på café til en lækker kage.  8. Vi var også ude at gå, og byen er jo fantastisk pæn. Jeg elsker byen, men kommer nok aldrig til at bo der.  9. Jeg fik også min søster til at tage billeder. Her havde jeg mine nye mom jeans på fra Moss Copenhagen. Se dette outfit her.  10. Jeg har også nydt den første af de mange forårsdage. Jeg havde min nye skjorte på fra H&M som bliver rigtig god til de koldere dage, men også til sommer.  11. I sidste måned var jeg i Flensburg sammen med min mor og Katrine. Der lavede jeg endnu en anmeldelse.  12. Sidst men ikke mindst – var jeg i Århus for at hygge mig til Kenneth og tage til møde. Jeg fik selvfølgelig Kenneth til at tage outfitbilleder.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFERIEN ER BESTILT: 3 LANDE PÅ 1 MÅNED