10 OM MIG

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

collage_fotordetseneste

… Jeg har været en weekend i Kolding, da jeg skulle passe hus, til 30 års fødselsdag og passe katte. Min mor var i denne periode i Malaysia for at besøge min far, så jeg passede deres hus og jeg fik hygget mig med mine savnede katte.

… Det er også ved at været 4 uger siden jeg startede på kost- og træningsplan, og der er i den grad sket noget med kroppen, overskuddet og mine madvaner. Jeg er ved at skrive et længere indlæg til jer omkring mine 4 første uger på denne plan.

… Jeg har brugt en del mere tid på Bamsehospitalet end de sidste måneder. Vi er i gang med nogle spændende projekter, og det gør det lidt mere specielt at være med i sådan en vigtig organisation.

… Jeg har været på Bones for at spise med mine veninder her i Esbjerg, og vi tog efterfølgende op på musikhuset, da vi skulle se The Chippendales. Det var det rene husmorporno, men det var så sjovt. Vi har alle kærester og den ene har barn – så vi var alle ude for at blive luftet, som man siger. haha.

… Dagen efter skulle Kenneth holde fødselsdag i Århus, og det var sådan en god aften. Jeg mødte langt om længe alle hans venner, og vi endte i byen. Det var sådan en vellykket dag og aften.

… Kenneth havde fødselsdag om søndagen, og det skulle selvfølgelig ogå fejres. Da vi dagen før havde været i byen, var vi ubeskriveligt trætte. Han besluttede sig for at han hellere ville slappe af, og nyde god mad i det omfang vi nu “måtte”.

… Min studiemakker og jeg på FAM har lige lavet og forsvaret det pædagogiske projekt, som vi har arbejdet med i nogle uger. Det er den sidste opgave vi skal lave inden eksamen, så der er virkelig ikke længe til nu. Faktisk er der næsten kun en måned tilbage i praktikken – det er så vildt!

… Jeg har også været i Odense for at fejre Katrine, som fyldte 22 år i sidste uge. Hun havde besluttet sig for, at vi skulle spise på Burger Anarchy. Det var der jeg spiste med Maria for snart en del måneder siden. De laver nogle sindsygt gode burgere og fritter. mums!

… Jeg har tilbragt en weekend i Århus og i Kolding. Om fredagen havde både Kenneth og jeg fri, og han hentede mig derfor i min lejlighed, for at vi kunne køre til Århus. Vi brugte fredagen på at shoppe, hygge, crave en masse is som vi jo ikke må få og om aftenen var vi i biografen for at se Black Panther.

… Om lørdagen lavede vi ikke ret meget, og hvor var det bare tiltrængt. Det er længe siden jeg sidst har haft sådan en dag, hvor jeg bare ikke skulle nå en skid. aaaah.

… Om søndagen var vi hjemme ved min mor. Her hjælp vi til i haven, samlede en gril og drak en del pepsi maks, da det virkelig er en lifesaver, når man er på plan.

… Jeg har fået mine første vacciner til når jeg skal besøge min far i starten af juli. Jeg er virkelig ikke glad for nåle, og jeg svedte så meget da jeg skulle give hende hånden. Det er lidt ironisk nu når jeg stikker så mange mennesker til hverdag. Det er bare lidt noget andet. Jeg har lidt nåleforbi.

… I al min stress og måske en smule i panik over situationen – tabte jeg min mobil, og blev derved 700 kr fattigere. Det kostede en ny frontskærm. Flot Camilla, flot. Det var jo ikke fordi vaccinerne ikke var dyre nok.

… Lørdag holdte jeg min weekend, da jeg var på sygehuset i 12 timer i går. Kenneth og jeg lavede mad til de næste par dage, vi var på frokostdate og vi fik trænet. Og det vigtigeste var næsten at vi havde cheatday, og vi fik derfor slik. Årh det var så lækkert!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Hahah, trøst dig med jeg har smadret min skærm 5 gange på 1,5 år :p Jeg er så meget en klovn

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ej det er virkelig også træls! Det vil jeg trøste mig med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG