TOP 5 INDLÆG FRA APRIL

SOMMERFERIEN ER BESTILT: 3 LANDE PÅ 1 MÅNED

skaermbillede-2017-09-06-kl-21-03-16

2018 ender alligevel nok med at blive et ok vildt rejse år. Måske husker nogle af jer dette indlæg som blev udgivet her på bloggen i starten af i år. Jeg fortalte lidt om hvad jeg forventede af 2018, og et af de emner jeg kom ind på var nemlig oplevelser. Jeg har allerede nu oplevet en masse med både min familie, Kenneth og mine veninder – og rejser har der også været en lille bitte smule af – var bla i Flensburg og Paris for få måneder siden. Men intet kommer næsten til at slå den sommerferie som jeg, min familie og kæreste har fået strikket sammen. Fra den 30 juli og til starten af august er jeg næsten ikke hjemme på dansk jord. Jeg skal besøge 3 fantastiske lande, og jeg glæder mig helt vildt meget! Jeg var en smule skeptisk, da jeg begyndte at bestille disse rejser – da jeg plejer at arbejde mindst halvdelen af min sommerferie. Men næste år på dette tidspunkt har jeg forhåbeligt et fast job, så jeg ikke har helt samme mulighed for at gøre dette. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg i den grad skal udnytte (og nyde) det sidste år som studerende.

Læs også: Uge 42: Postkort fra Mallorca – del 1


collager209collager203

Malaysia
Dagen efter min eksamen rejser Kenneth og jeg til Malaysia for at besøge min far. Min mor og søster har lige været dernede i knap 2 uger, og efter de er kommet hjem – og jeg har set hvor meget de har hygget sig, så savner jeg min far endnu mere nu. Det har været svært at undvære ham hjemme i Danmark, også selvom jeg ikke bor hjemme ved dem. Men det er så skønt at se og høre hvor meget han trives med sit nye job. Men altså Kenneth og jeg skal besøge min far i omkring 1 1/2 uge. I hverdagene skal min far arbejde, så Kenneth og jeg skal nyde poolen og ud op opleve området. Der skulle være rigtig meget at se, så kan slet ikke vente. I weekenden samt om aftnerne – som vi har med min far, skal vi på ture. Vi skal bla besøge et budist tempel, Moon gate (hvor der er vilde aber), den botaniske have og til sidst så SKAL vi besøge en kendt kattestrand. Yes. I læste rigtigt. Det er en tur min mor, far og søster var på – og det så så godt og spændende ud. Derfor vil jeg også rigtig gerne på den tur, når vi til sommer skal besøge ham.

Italien
Vi kommer hjem om onsdagen i uge 28, og vi rejser igen om torsdagen i samme uge. Vi når lige at komme hjem – tømme kuffertene, for så at pakke den igen. Denne uge er vi så afsted med Kenneths forældre – de har inviteret os med på kør-selv-ferie, og det passer mig faktisk rigtig godt. Da jeg var yngre kørte vi rigtig tit selv på ferie. Turene var altid lange, men det endte altid med at være super hyggeligt. I Italien skal vi hygge os, tage sol og spise god mad. Derudover skal vi også ud at se noget – jeg er heldigvis kommet ind i en familie som elsker at se og opleve ting. Jeg kommer selv fra en familie, hvor vi bruger en del af vores ferie på bare at opleve alt det vi kan. Italien har jeg efterhånden oplevet en del gange, men jeg bliver aldrig træt af at besøge landet. Den næste og sidste destination i min sommerferie er til et land hvor jeg aldrig har været før.

Portugal
Portugal. Et land jeg aldrig har besøgt, men jeg har altid godt kunne tænke mig at rejse dertil. Det er faktisk en ferie, som kun lige er blevet bestilt. Mine forældre havde rigtig snakket om, at de evt bare selv ville afsted, men de endte med at invitere os med, og det er jeg jo kun glad for. Det bliver for mig en mulighed for at se og hygge med mine familie igen inden min far igen rejser tilbage til Malaysia. Det bliver endnu en solferie, men også en ferie hvor der er mulighed for at være kulturelle. Min familie – og især min mor vægter den del højt, og jeg har heldigvis også lært at elske den del. Jeg kan sagtens være afsted i en uge for bare at slikke sol, men de fleste minder skaber man altså bare gennem oplevelser. Vi skal bo i en lækker lejlighed med udsigt udover havet – faktisk ligger det på Lissabonkysten. Det ser så ubeskrivelig dejligt ud, og det bliver den perfekte måde at afslutte en god sommerferie på.

Som I nok godt lidt kan fornemme, skal jeg i den grad nyde min sommerferie med at rejse og opleve den skønne verden. Jeg glæder mig bare til at hygge mig med de bedste mennesker i mit liv, opleve ting og bare nyde livet. Jeg var tæt på ikke at ville rejse så meget i juli, grundet man også har arbejde osv herhjemme, men jeg er glad for at tog beslutningen om, at det var det eneste rigtige at gøre.

I skal selvfølgelig også med på disse rejser, og derfor vil jeg selvfølgelig opdatere min Instagram og stories. Derudover vil jeg lave små dagbøger, eller postkort til jer, som jeg tidligere har lavet (her, her, herherher og her).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Det lyder til, at du kommer til at opleve så mange spændende ting og steder denne sommer. Portugal står utroligt højt på min liste (:
  Jeg får også en ret travl sommer i år, som starter allerede på lørdag, hvor jeg rejser til Hong Kong. Indtil september tror jeg kun, at jeg er hjemme i Amsterdam i sammenlagt 2 uger, men jeg klager bestemt ikke (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det bliver en lidt vild sommer. 🙂 Jeg har også altid gerne vil opleve Portugal, så jeg glæder mig ret meget 🙂

   Det lyder da også rigtig godt. Du må have en dejlig sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA APRIL