MINE FØRSTE 4 UGER PÅ KOST- OG TRÆNINGSPLAN

SOMMERSKO TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

collage_fotorsommerskotilfestoghverdag_fotor

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Det er første gang i mange år, at jeg har været så langsom om at opdatere min garderobe til sommeren. Jeg er lige så stille kommet i gang – bedre sent end aldrig, som man siger – og jeg kan se, at jeg specielt mangler sommertoppe og sko. Og når jeg skriver mangler, så mener jeg det faktisk. Jeg har virkelig mange sneakers og støvler, men ikke mange sommersko man lige let kan tage på. Jeg er derfor lidt på jagt, men synes ikke det er helt nemt.

Jeg har selv nr. 6, og jeg er VILD med dem. Se mine på HER.

Jeg sidder hjemme i dag, da i morges var nødt til at melde mig “syg” i praktik, da jeg knap nok kunne komme ud af min seng. For mange og måske lidt for hårde træninger har resulteret i en ryg som havde sat sig fast. Jeg var derfor nødt til at få en akuttid ved min fys, og det var ikke behageligt – men det hjalp. Jeg havde simpelthen ikke mulighed for at være sygeplejerske for nogen i morges, og jeg når ikke mine træninger i denne uge – i følge min plan. Det er virkelig et nederlag, men det må ikke slå mig ud, for jeg er nødt til at tænke på mit helbred. Istedet kigger jeg på fine ting på nette, et lille plaster på såret 😉

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FØRSTE 4 UGER PÅ KOST- OG TRÆNINGSPLAN