MIN VENINDEBOG – SUSANNE

SOMMERTØJ PÅ BUDGET + RABATKODE

outfit-3125Throwback til min ferie på Mallorca sidste år – se indlægget her

Arh hvor jeg savner ferie. Jeg har mindre end 6 uger tilbage i praktik, og selvom det går hurtigt – så synes jeg ikke, at det går hurtigt nok. Min ferie(r) er jo bestilt. Jeg er næsten en måned i udlandet, hvor jeg skal besøge 3 lande. Jeg glæder mig så vildt meget, men det er ikke kun pga solen, for den er jo allerede for alvor kommet til Danmark – og hvor er det dog fantastisk <3 Jeg synes i den grad, at jeg mangler både kjoler, nederdele og sommertoppe. Jeg har ikke rigtig fået købt nogle sommersager i år, men jeg har en plan om, at det skal ske en af de næste dage.

Rabatkoden som du skal bruge til at få -22% på alle varer som ikke er nedsat er DELIGHT22. Det er noget af et tilbud, og helt klart også noget jeg vil benytte mig af. Jeg kunne godt tænke mig at klikke den gule denimjakke hjem og den altid for pæne denimnederdel (nr. 9). Shit hvor er det pænt! Tilbuddet gælder fra mandag d. 14. maj til søndag d. 20. maj 2018, så jeg skal lige have udnyttet den rabatkode inden søndag.

Læs også: Få -22% på din studenterkjole

collage_fotorsommeroutfitnakd_fotor1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VENINDEBOG – SUSANNE