GO DENIM!

TOP 5 INDLÆG FRA APRIL

31706371_10156134673996745_2392687097614958592_n

Billedet er fra månedens fjerde mest indlæg 

Det er igen tid til sådan et indlæg. Det indlæg hvor jeg viser jer de 5 mest læste indlæg i april. Jeg kan se på mine læsertal, at I godt kan lide at læse dem, og derfor er det efterhånden blevet til et fast ritual i starten af hver måned, at jeg deler dem med jer. I denne måned har jeg ikke blogget så meget som jeg gerne ville, men jeg har haft vanvittige mange timer på sygehuset, planer og arbejde. Jeg har forsøgt at lave så mange indlæg som muligt, og lidt er det også blevet til – se selv nedenfor.


TOP 5 INDLÆG FRA APRIL:

  1. MINE FØRSTE 2 MÅNEDER PÅ FÆLLES AKUT MODTAGELSEN
  2. JEG ER KOMMET PÅ KOST- OG TRÆNINGSPLAN
  3. NúNOO TASKE TIL BILLIGE PENGE
  4. OUTFIT NO. 330: MIN FØRSTE DAG MED BARE BEN
  5. MADANMELDELSE: 1871 – GRILL & BUNS

Det mest læste indlæg i april, er indlægget omkring mine 2 første måneder i praktikken. Det har været nogle hårde uger, men jeg er også utrolig glad for, at have fået muligheden. Derudover har I også været ret interreseret i min “nye livsstil” som jeg har de næste 12 uger – eller der er jo faktisk kun 10 uger tilbage nu. Indtil videre er det vildt godt – og efter jeres ønske kommer der flere indlæg omkring dette. I må meget gerne komme med forslag til hvad I helt præcist gerne vil høre om 🙂 Derudover er der en madanmeldelse som jeg er glad for at se, er en del af denne top 5, da I faktisk havde efterspurgt disse indlæg. Men hvis I skal en tur til Flensburg, så er denne restaurant helt klart også et besøg værd.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO DENIM!