NA-KD FAVORITTER + RABATKODE

DE FORBUDTE BILLEDER

facetune_06-06-2018-12-29-17“Kom nu skat. Stedet her er fint.”

Så er det ved at være tid til endnu et billigt grin. Jeg samler lidt på de uheldige billeder – for uanset hvor meget jeg prøver, så vil der altid være nogle grimme ind imellem. Jeg kan lige så godt gøre noget sjov ud af det, for vi er jo ikke perfekte. Disse billeder er fra mine seneste outfit billeder. En del af dem blev gode, men som I kan se, er nogle af dem også sorteret fra. De fleste af mine outtakes er faktisk et resultat af mig som er utålmodig, eller også har jeg fået grineflip. Begge dele er også tilfældet her.


facetune_06-06-2018-12-27-35“Stritter jeg nok med numsen nu? haha.”

facetune_06-06-2018-12-28-29“Jeg kan ikke være seriøs. Jeg er ved at dø af grin.”

facetune_06-06-2018-12-30-33“Jeg tager lige en lur mens jeg venter på at du er klar.”


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD FAVORITTER + RABATKODE